Haberler

    Barca'dan Ayrılmasına Kesin Gözüyle Bakılıyor...

    BARCELONA ve Milli Takım'ın yıldızı Arda Turan'ın adı transfer döneminde bir çok takımla anılıyor.

    BARCELONA ve Milli Takım'ın yıldızı Arda Turan'ın adı transfer döneminde bir çok takımla anılıyor...

    Geçen sezon Katalan ekibine imza atarak büyük sükse yapan ve en pahalı Türk unvanının da sahibi olan Arda Turan için bir çok kulüple ilgili spekülasyonlar yapılıyor.

    Arda Turan için ise gündemdeki sorular şunlar...

    Barcelona'dan ayrılacak mı?

    Ayrılırsa, yurtdışında mı kalır, Türkiye'ye mi döner?

    Fenerbahçe ile flört ediyor mu?

    Galatasaray'a geri gelir mi?

    Evet, Arda Turan senaryolarına gelin hep birlikte bakalım...

    EMRE Mor'u renklerine bağlayan Borussia Dortmund'un, Mkhitaryan'ın Manchester United'a transfer olmasının ardından gözünü Arda Turan'a çevirdiği konuşuluyor.

    Alman medyasındaki haberlere göre Barcelona'da ağır eleştirilerin hedefi olan Arda Turan için Katalanlar ile Borussia Dortmund görüşmelere başladı.

    FFP kuralları nedeniyle transferde zor durumda olan ve aynı bölgelerde oynayan eski futbolcusu Suarez'i transfer eden Barcelona'nın Arda Turan'ı 'yüksek' bir bonservis bedeliyle satmaya sıcak baktığı konuşuluyor

    Dortmund'un listesinde ilk sırada Wolfsburglu Andre Schürrle var. Tuchel'in ikinci isteği ise Arda Turan...

    Schürrle transferi zor bu yüzden Arda'nın peşindeler.

    NURİ ŞAHİN DEVREYE GİRDİ

    BARCELONA'yı çok seven ve ayrılmak istemeyen Arda Turan'ı ikna etmek için Türk Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı olan Nuri Şahin'in devreye girdiği belirtildi.

    Nuri Şahin'in, Arda Turan ile şu an temasta olduğu ve Arda Turan'ı ikna etmeye yakın olduğu ifade edildi. Arda Turan'ın transferini çok önemseyen Dortmund'un, bu transferi Emre Mor için de istediği kaydedildi. Süper yetenek Emre Mor'un idol olarak gördüğü Arda Turan ile birlikte çalışmasının gelişimi açısından önemli olduğu söyleniyor. Emre Mor'un da bu transfer girişiminden haberdar olduğu ve Arda Turan'ı Dortmund'da görmek istediği belirtildi.

    TÜRKİYE OLURSA G.SARAY'DA OYNAR

    ARDA Turan, 2011'de Alman devi Borussia Dortmund tarafından istenmişti. Ancak, 2011'de Atletico Madrid 13 milyon Euro bonservis bedeliyle Arda Turan'ı Galatasaray'dan transfer etmeyi başarmıştı. Milli Takım kaptanı, başarılı Atletico Madrid kariyerinin ardından Temmuz 2015'te 34 milyon euro bonservis ve artı bonuslarla birlikte Barcelona'ya transfer oldu. Arda Turan, Barcelona formasıyla çıktığı 25 maçta 2 gol atıp 4 asist yapmayı başardı.

    Fenerbahçe forması giymesi çok zor olan Arda'nın, Türkiye'ye dönmesi halinde Galatasaray'a imza atacağı da iddia ediliyor.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Galatasaray Arda Turan Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title