Haberler

Baran Bebeğin Annesi de Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 30 Eylül tarihinde meydana gelen trafik kazası sonucu babasız kalan Baran bebek, annesini de kaybetti.

Geçen pazar günü Torba kavşağında meydana gelen zincirleme kazada Mustafa Çam hayatını kaybetmiş, 7 kişi ise yaralanmıştı. Kazada Mustafa Çam'ın eşi Nurcan Çam ve oğlu 1 aylık Baran Sarp Çam da yaralı olarak kurtulmuştu. Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Nurcan Çam, bugün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Henüz 11 aylık evli olan Mustafa ve Nurcan çifti, arkalarında 1 aylık oğullarını bıraktı. Acılı aile, damatlarından sonra kızlarının da ölüm haberini alınca yasa büründü. Son bir kez ailesinin evine getirilen Nurcan Çam'ın cenazesi, dualarla birlikte Gökçebel Camisi'ne götürüldü. Camideki törenin ardından cenaze, Gökçebel mezarlığına defnedildi. Hem annesini hem de babasını aynı kazada kaybeden 1 aylık Baran bebek ise, her şeyden habersiz İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyor.

Öte yandan, trafik kazasında ağır yaralı olan Emekli Polis Mehmet Bilgin de bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3 oldu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çam Bodrum Eylül Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title