Haberler

Barakası Kül Olunca, 70 Yaşındaki Mahmut Amca Ortada Kaldı

Güncelleme:

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, yaşamını tek başına sürdüren 70 yaşındaki Mahmut Kayı'nın kaldığı baraka, çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, yaşamını tek başına sürdüren 70 yaşındaki Mahmut Kayı'nın kaldığı baraka, çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Kaldığı barakanın küle dönmesini yaşlı gözlerle izleyen Mahmut Kayı, kalacak yeri olmadığını söyledi.

Bandırma- Erdek karayolu yakınındaki bahçedeki barakada kalan Mahmut Kayı soğuk havada ısınmak için sobasını yaktı. Kayı. uykuya daldığı sırada sobadan sıçrayan bir kıvılcım yerde bulunan gazete kağıtlarını tutuşturdu. Bu sırada bahçede bulunan 'Bekçi' adlı köpeğin havlaması üzerine uyanan Mahmut Kayı, alevler yükselmeden kendini dışarı attı. Hızla büyüyen alevler tamamen ahşap olan derme-çatma barakayı tutuşturdu. Barakadan alevlerin yükseldiğini gören komşuları itfaiyeye haber verdi.

Sevk edilen 2 itfaiye ekibi, yangını söndürdü. Ancak, baraka enkaz yığınına döndü. Eşyaları da yanmaktan kurtarılamayan Mahmut Kayı, söndürme çalışmalarını yaşlı gözlerle izledi. Çevrede bulunanların "Mahmut amca sana bir şey olmadı ya üzülme" diyerek yaşlı adamı teselli ettikleri Mahmut Kayı, kalacak yeri olmadığı için üzüldüğünü söyledi. - Bandırmabalıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Bandırma Erdek Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

KeremmobilWeb@haberler.com:

Eylül gazetesi doğruluğunuzdan ilkeli yayıncılığınızdan taviz vermediniz. Helal olsun ayakta alkışlıyorum sizi.

4
0
yanıtYanıtla
AHMET:

SAYIN MEHMET BEY YALAN YANLIŞ HABER YAPAN EYLUL GAZETESİ DEĞİLLDİR . EYLÜL GAZETESİ HABERİ DEĞİLDİR. BU HABER DOĞAN HABER ALANSININ HABERİDİR. KARALARKEN İFTİRA ATARKEN KAYNAĞINI İYİCE ÖĞRENİNİZ. . .

4
0
yanıtYanıtla
Hüseyin AtçımobilWeb@haberler.com:

Sen yalan yanlış iftira ile çamur atmaya utanmıyormusun . Haber yerelde ve ulusalda mevcut . Yüklü tazminat ödersin sayın Kıyı atmakla tutmakla olmaz bu işler haberin sorumlusu ajanstır

2
0
yanıtYanıtla
Ayşe Ovalı:

Sen Neymişsin Eylül gazetesi ; Kedi erişemediği ciğere mındar dermiş . Eylül gazetesini uzun süredir takip ederim aynı haberi eylül gazetesin dede okudum Eylül gazetesi kendi haberi olmadığını kaynak belirterek yazmış zaten . Eylül Gazetesi hiç bir zaman yalan karalayıcı haber yapmadı , yapacaklarını da zannetmem. Dik duruşu ile olaylara tarafsız yaklaşımı ile popüler olmuş bir gazeteyi karalayarak iftira atarak bir yere varamzsınız.

1
0
yanıtYanıtla
MEHMET EMİN KAYİ:

Yalan yanlış haberlerle insanların onurunu zedelemeye utanmıyormusunuz eylül gazetesi haberini yaptığınız insan kimsesiz falan değildir lütfen bu haberi düzeltin yoksa hakkınızda kişinin onurunu ve şerefini karalamaktan hakkınızda dava açacağım sizin gibi yanlış haber yapan insanlara yazıklar olsun, ben kişinin oğluyum bu haberi kendisinden özür dileyerek derhal düzeltin

1
0
yanıtYanıtla
fatihözcan:

bölgenin. tarafsız. kaliteli. dürüst. gazetecilik. ilkelerinden. ödün. vermeyen. bölgenin. halkın. güçlü. sesi. halkın. taleplerini. sorunlarını. haber. yapan. . bölgenin. taktireşahan. gazetesine. haksızca. yapılan. iftiralar. ve. karalama. kampanyasından. dolayı. özür. dilemesi. gereken. iftirayı. atanlardır. . umarım. kamu. oyu. önünde. özür. dilersiniz. çünkü. haberi. yapan. eylül. gazetesi. değildir. ayrıca. eylül. gazetesini. çekemeyenler. çatır. çatır. çatlasınlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title