Haberler

Barakada Yaşayan Kadına Şehit Babasından Destek Eli

Koçarlı ilçesinde bir barakada tek başına yaşama mücadelesi veren 58 yaşındaki kadına, şehit babası gıda ve yakacak yardımında bulundu.

Koçarlı ilçesinde 10 yıldır kendi arazisi üzerine yaptığı barakada yaşam mücadelesi veren 58 yaşındaki Gülşen Uçavracı'ya, şehit babasından yardım eli uzandı.

Van'daki 5,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Bayram Oteli'nin enkazının altında şehit olan jandarma astsubay Afşin Kürşat Güler'in Aydın'da yaşayan babası Ahmet Güler, Koçarlı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde 10 yıldır barakada yaşayan Gülşen Uçaravcı'yı ziyaret etti.

Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilkel koşullarda kurduğu barakada 10 yıldır yaşam mücadelesi veren Uçavracı'nın durumundan basında çıkan haberler üzerine bilgi sahibi olduğunu ve ziyaret ettiğini belirtti. Uçavracı'nın durumundan çok etkilendiğini ve imkanları ölçüsünde yardımda bulunmak istediğini ifade eden Güler, "Burada bir insanın yaşaması çok zor. Elimden geldiği kadar yardımda bulundum. Bulunmaya da devam edeceğim" dedi.

Güler, Uçavracı'ya gıda ve yakacak yardımında bulundu.

Uçaravcı da yardım dolayısıyla şehit babası Güler'e teşekkür etti. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Güler Koçarlı Aydın Yerel Haberler

title