Haberler

Ceset Yerine "Kütük" Çıkınca Meraklı Vatandaşlar Derin Bir 'Oh' Çekti

Güncelleme:

Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde kadın cesedi olduğu ihbarıyla polis alarma geçti. Ceset sanılan cisim, ağaç gövdesi çıkınca meraklı vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Adana Seyhan Baraj Gölü'nde bulunan cismi kadın cesedi sanan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olayı film izler gibi seyreden vatandaşlar, sualtı polisi tarafından sudan çıkarılan cismin kütük olduğu anlaşılınca rahat bir nefes aldı.
VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ: GÖLDE KADIN CESEDİ VAR

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan Baraj Gölü'nün kıyısında bulunan Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. Suda yüzen bir cisim gören vatandaşlar, polisi ayarak, "Gölde, kadın cesedi var" ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine geden karakol ve cinayet büro ekipleri, suda yüzen cismin ne olduğunu anlamak için gazetecilerin kamera ve fotoğraf makinesini kullandı. Gazetecilerin çektikleri fotoğrafları ve görüntüleri yaklaştırarak izleyen ekipler, cismin ne olduğundan emin olmak için sualtı ekibi istedi.

FİLM İZLER GİBİ SEYRETTİLER

Bu sırada Adnan Menderes Bulvarı'ndan geçen vatandaşlar, polis ekiplerini görerek toplandı. Bazı vatandaşlar cismin ne olduğunu anlamaya çalışırken, bazı vatandaşlar cep telefonları ile görüntü çekti.VATANDAŞLAR DERİN BİR "OH" ÇEKTİ

Ekiplerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen sualtı ekibinden bir 'balık adam', suya girerek cismin yanına yüzdü. Balık adam, kadın cesedi zannedilen kütüğü kıyıya çıkarttı. Bu anları cep telefonuna kaydeden ve büyük bir merakla çalışmaları izleyen vatandaşlar ise derin bir 'on' çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Baraj Gölü Menderes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

pes artıkmobilWeb@haberler.com:

Yinemi adana

78
5
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Fotograftaki sarisin kiz cok guzel.

25
8
yanıtYanıtla
Mehmet:

Nerden anlamislarki kadin cesedi, catlakmi görmüsler.

2
12
yanıtYanıtla
ali asker:

şaşırmış değil de tüh be ölü çıkmadı die bakıyorlar sanki :D

9
3
yanıtYanıtla
Zako:

İnsanların yüzüne bakın ve bir daha da bana Adana''yı kötülemeyin. Kötü insanlar endişeli ve üzgün olmaz. .

10
2
yanıtYanıtla
FMobil-IOS:

Ahaha hic gulecem yoktu ula adana milletin psikolojisini bozdun herseyi kadin cesedi saniyoz

9
1
yanıtYanıtla
nukleer fuzemobilWeb@haberler.com:

İyi tarak çıkmamış...

6
3
yanıtYanıtla
Botan Zivbelek Mobil-IOS:

Ülkücüler sağ kaldıkça Adana kirli kalacak

3
6
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Yani adanayla ilgili güzel haberde yapılsa yinede kötülemekten geri kalmıyorsunuz,hayırdır bukadarmı kuyruk acınız var

8
1
yanıtYanıtla
şaban:

ne var olamazmı gayet normal adanada geçen vatandaşın birinin oltasına kaynı takıldı

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title