Haberler

Balık Tutarken Baraja Düşen Adamın İskeleti 22 Yıl Sonra Bulundu

Güncelleme:

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki barajda, 22 yıl önce balık tutarken düşen Hüseyin Berber'e ait olduğu kuvvetle ihtimal olan insan cesedi bulundu.

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki DSİ'ye ait baraj göletinde bir insan iskeleti bulundu. İskeletin 22 yıl önce balık tutmaya gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan kişiye ait olabileceği sanılıyor.

22 YIL ÖNCE BARAJA DÜŞMÜŞ OLABİLİR

Çavdarhisar ilçesi yakınlarındaki DSİ baraj göletinde çalışan işçiler akşam saatlerinde suların çekildiği yerde bir insan iskeleti bulunca durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri, iskeletin 22 yıl önce gölette balık tutarken sandalın alabora olması sonucu suda kaybolan 1961 doğumlu Hüseyin Berber olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

KOLUNDAKİ SAAT VE GİYSİLERİNDEN TAHMİN EDİLDİ

22 yıl önce balık avlamak üzere evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alamayan yakınları, iskeletin kolundaki saatin ve giysilerin Hüseyin Berber'e ait olduğunu iddia etti. Jandarma ekipleri, iskeletin Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini olayla ilgili çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çavdarhisar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title