Haberler

Barajda Aranan Besicinin Cesedi Bagajdan Çıktı

Güncelleme:

Adana'da polis ekiplerince baraj gölünde aranan kayıp besici, otomobilinin bagajında boğularak öldürülmüş halde bulundu.

Adana'da Sarıçam ilçesine bağlı Deli Çay mevkiinde, polis ekiplerince baraj gölünde aranan kayıp besici, otomobilinin bagajında boğularak öldürülmüş halde bulundu.

OTOMOBİLLE AYRILDI

İddiaya göre hayvancılıkla uğraşan Mehmet Nuri Delibaş (37), eşi ve çocuklarıyla birlikte dün akşam çiftliğe gidip burada hayvanları sağdıktan sonra Şehit Erkut Akbay Mahallesi'ndeki evine döndü. Delibaş, eşi ve çocuklarını eve bıraktıktan sonra saat 19.00'da 01 DKU 36 plakalı otomobiline binerek evden ayrıldı.

HEMEN KAYIP BAŞVURUSU YAPTILAR

Delibaş saatler gece yarısını geçmesine rağmen evine dönmedi. Bunun üzerine oğlu İzzet Delibaş babasının telefonunu aradı ancak babası bir türlü telefonu açmadı. Oğul Delibaş babasının telefonunu açmaması üzerine polis merkezine giderek kayıp başvurusu yaptı. Aile polise başvurunun yanı sıra bir taraftan da Delibaş'ı aramaya başladı.

PLAKA SORGUSUNDA ORTAYA ÇIKTI

Ancak gece boyu kimse Delibaş'ı bulamadı. Sabah saatlerinde ise Seyhan Baraj Gölü Deli Çay mevkiine gelen gençler bir otomobilin terk edilmiş olduğunu görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis plaka sorgusu yaptığında otomobilin dün gece polis merkezine kayıp başvurusu yapan ailenin yakınına ait olduğunu belirledi.

UMUTLU BEKLEYİŞ

Polis önce Delibaş'ın otomobili terk edip göle girerek intihar etmiş olma ihtimali üzerine gölde arama yapmaya başladı. Yaklaşık 1.5 saat su altı polisi gölde arama yaptı. Ancak Delibaş'a ulaşamadı. Bu arada olay yerine Delibaş'ın büyük oğlu İzzet, diğer oğulları Ferhat, Nihat ile eşi Aysel Delibaş da gelerek arama çalışmalarını umutla izlemeye başladı.

OTOMOBİLİ ÇİLİNGİR AÇTI CİNAYET ORTAYA ÇIKTI

Otomobil kilitli olduğu için polis otomobilin içini kontrol edemedi. Bu nedenle olay yerine otomobili açması için çilingir çağrıldı. Kısa süre sonra olay yerine gelen çilingir bir süre uğraştıktan sonra otomobilin kapılarını açtı. Polis hemen otomobilde arama yapmaya başladı. Bagajı açan polis Delibaş'ı bagajda hareketsiz halde yatarken gördü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Delibaş'ın öldüğünü belirledi.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ise otomobilde parmak izi ve diğer örnekleri alarak cinayetin aydınlatılması için çalışma başlattı. Yapılan ilk incelemeye göre Delibaş'ın boğularak öldürüldüğü belirlendi. Delibaş'ın vücudunda ilk incelemede silah yarasına rastlanmadı. Polis Delibaş'ın otomobilde iple boğularak bagaja konulmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

AİLESİ SİNİR KIRİZLERİ GEÇİRDİ

Bu arada Delibaş'ın olay yerinde bulunan eşi ve çocukları gözyaşlarına boğularak feryat etti. Delibaş'ın en büyük oğlu İzzet Delibaş yere yatarak gözyaşları içinde. "Baba gitme, baba kalk yanımıza gel. Bu doğru olamaz. Babam kimseye bir şey yapmadı neden onu öldürsünler. Baba kalk gel ben senin yerini tutamam. Ben babamı çok severdim şimdi babasız ne yapacağım" diye ağıtlar yaktı.

SON BİR KEZ GÖRMEYE ÇALIŞTI

Anne Aysel Delibaş ise bir taraftan çocuklarını teselli etmeye çalışırken bir taraftan da ağıtlar yakıp gözyaşlarına boğuldu. Delibaş'ın en küçük oğlu Nihat Delibaş ise gözü yaşlı halde babasını son bir kez görmeye çalıştı.

Öte yandan Delibaş'ın telefonu cebinden çıktı. Polis şimdi cinayeti kim ya da kimlerin işlediğini bulmaya çalışıyor. Delibaş'ın cenazesi yapılan ilk incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sarıçam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title