Haberler

Baraj Göletinde Boğuldu, Yakınları Seminerdeki Dalgıçlara Tepki Gösterdi

Kahramanmaraş'ta ailesiyle piknik yapmak için gittiği Kılavuzlu baraj göletine giren 46 yaşındaki Mehmet Ceylan boğularak hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta ailesiyle piknik yapmak için gittiği Kılavuzlu baraj göletine giren 46 yaşındaki Mehmet Ceylan boğularak hayatını kaybetti. Yakınları, eğitim semineri için Mersin'de bulunan ve 3.5 saat sonra geldikleri baraj göletinde Ceylan'ın cesedini çıkaran kentin tek dalgıç ekibi itfaiyeye tepki gösterdi.

Olay, akşam saatlerinde kent merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Hasancıklı Mahallesi yakınlarındaki Kılavuzlu Barajı'nda meydana geldi. Servis şoförlüğü yapan 3 çocuk babası Mehmet Ceylan, sabah saatlerinde piknik yapmak amacıyla ailesiyle Kılavuzlu Barajı kıyısına geldi. Ceylan, akşam saatlerinde serinlemek amacıyla girdiği gölette, bir süre sonra çırpındıktan sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve jandarmalar, durumu kentin tek dalgıç ekibinin bulunduğu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan yardım istedi.

YAKINLARI İLE İTFAİYE ERİ ARASINDA GERGİNLİK

İtfaiye Daire Başkanlığı, eğitim semineri için Mersin'de bulunan dalgıç erlerini arayarak kente dönmelerini istedi. Bu sırada Ceylan'ın sinir krizi geçiren yakınları ile olay yerindeki itfaiye ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Mehmet Ceylan'ın ağabeyi Ramazan Ceylan, dalgıç ekiplerinin geç gelmesine tepki göstererek, şöyle dedi:

"Kocaman Kahramanmaraş, büyükşehir olmasına rağmen saat 19.00'dan beri yok. Dalgıç, Adana'dan geliyor. Kardeşim ailesiyle sabahleyin buraya pikniğe gelmiş. Ben saat 9-10 gibi telefonla görüştüm, saat 23 olmuş hala ekip yok. Dalgıçlar Adana'ya mı, İskenderun'a mı eğitime gitmişler. Allah ıslah eylesin."

KENTİN TEK DALGIÇ EKİBİ 3.5 SAATTE GELDİ

Kentin tek dalgıç ekibi, yaklaşık 3.5 saat sonra geldiği gölete girerek 5 dakikada kıyaya 10 metre uzaklıkta Ceylan'ın cansız bedenine ulaştı. Kıyaya çıkarılan ve yakınlarının nabzı var dediklerini öne sürdükleri Ceylan'a, olay yerinde hazır bekleyen sağlık görevlileri tarafından bir süre kalp masajı yapıldı. Öldüğü belirlenen Ceylan'ın cesedi, ambulansla Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Ceylan'ın yakınları, olay yerinde ve hastanede sinir krizi geçirdi. Olayla İlgili soruşturma sürdürülüyor. - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Ceylan Kahramanmaraş Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title