Haberler

Bara Gittiği Arkadaşları Dövüp Sokağa Attı

Güncelleme:

Konya'da gittikleri barda erkek arkadaşı ve yanındakiler tarafından dövülen 23 yaşındaki B.G., polislerden yardım istedi.

Konya'da 23 yaşındaki B.G., gittikleri barda erkek arkadaşı ve yanındakiler tarafından dövülüp, otomobilden sokağa atıldığını belirterek polise şikayetçi oldu. 1.07 promil alkollü olan B.G., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

Olay, bugün saat 03.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Alaaddin Bulvarı'nda meydana geldi. Bir grup arkadaşıyla bara gidip alkol alan B.G., erkek arkadaşı ve yanındakiler tarafından dövülüp, otomobilden sokağa atıldığını iddia ederek polisten yardım istedi.

GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

B.G., kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterip saldırmak istedi. Ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan B.G.'nin yapılan testinde 1.07 promil alkollü çıktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (22)

bilal:

la konyada bar varmiydi hani derler ya konya dindar bir sehirdir diye cok sasirdim dogrusu

28
7
yanıtYanıtla
cenkamigi007@hotmail.de:

Dürüst olmadigin yorumundan Belli sen kardeslerinle ayni karekterleremi sahipsiniz heryerde hertürlü insanlarla karsilasmak cok dogal ,adamsan nereli oldugunu yazda bilelimki onagöre cevab alirsin

yanıt0
yanıt0
DERYA:

KONYALI ERKEKLER BÖYLEDİR, EVDE ÇOCUĞU AÇ KARISI MUTSUZ OTURUR, KONYA ERKEĞİ SİNİDE KARI KIZ OYNATIR. ALKOLDEN BAŞINI KALDIRMAZ

25
6
yanıtYanıtla
gökçen g.kuzuku@mynet.com:

Kadınlarıda koca meraklısı zaten çocukları aç olsada onların derdi çocukları değil meyhaneden dönen kocalarını yedirip içirmedir. erkek , koca deimi ölüp biterler. yavrularda konu komşuda karın doyururlar. konyada 14 yıl kaldım çocuğuna harçlık vermeyen aileler biliyorum. git birine yapış geçin ye iç diyen ana baba doluydu. adamlar sarhoş kadınlar suratsız. itici bir şehirdi

yanıt0
yanıt0
YORUM:

ŞİMDİ DESEK İYİ OLMUŞ ELEŞTİRİ ALIRIZ ŞÖYLE DİYELİM BU SANA BİR DERS OLSUN DÖVÜLEREK KURTULDUĞUNA DUA ET ANANIN BABANIN DİZLERİNİN DİBİNDE OTUR KISMETİNİ BEKLE BIRAK BU TARZ YAŞAMI DAHA MUTLU OLURSUN GEÇMİŞ OLSUN...

28
2
yanıtYanıtla
erk:

İçe içe dönenlerin Şehridir Konya!!

10
9
yanıtYanıtla
SİVRİHİSAR:

heryer direniş:D

9
9
yanıtYanıtla
kapkara:

doğru dürst adamların barda pavyonda ne işi olurki...

18
0
yanıtYanıtla
konya istanbul git gel aynı:

konya metropol istanbula taş cıkarır cinsten erkeklerini pek düşünür konya meyhane pavyon olarak otogar civarı özellikle cami ile yan yana cuma günleri günüdüz allah geceleri yallah derler belkide bir yandan iyi gazino tarzı şeylerin olması gözleri doyar kısa kollu bayana bile hayvan gibi baktıkları için normal karsılıyorum türkiyenin en cok alkol tüketen memleketi kop gel mahalle baskılarından :)

11
4
yanıtYanıtla
BABACAN:

HEMDE HZ. MEVLANA''NIN DİYARINDA BU REZİLLİKLER.

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title