Haberler

Banvit, Rowland ile Sözleşme Uzattı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, oyun kurucusu Earl Jerrod Rowland'ın sözleşmesini 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzattı.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit, oyun kurucusu Earl Jerrod Rowland'ın sözleşmesini 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzattı.

Geçtiğimiz sezon Banvit'in ligde yakaladığı başarıda büyük pay sahibi olan ve gösterdiği üstün performans ile Avrupa'nın önde gelen takımlarının da takibinde olan Rowland, iki sezon daha turuncu-yeşilli ekibin başarısı için ter dökecek. Rowland, geçen sezon Beko Basketbol Ligi'nde 14 sayı, 3,9 asist ve 3,6 ribaund, Eurocup'ta ise 14,2 sayı, 2,9 asist, 4,2 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti.

Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, geçen sezon başında sözleşme imzaladıkları Rowland'ın kısa sürede takıma ve şehre uyum gösterdiğini vurgulayarak, "Bunun yanı sıra saha içindeki başarılı performansı ve mükemmel karakteri ile üst seviyede profesyonellik anlayışı sayesinde ekibimize önemli katkı sağladı. Sporcumuzla 1 sene daha devam eden bir kontratımız vardı. Ancak karşılıklı olarak opsiyonluydu. Biz de bu opsiyonu kaldırarak süreyi 2 yıla çıkararak, takımımızın iskeletini büyük ölçüde korumayı hedefledik" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Banvit Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title