Haberler

Banvit, Çeyrek Final Serisinde Durumu Eşitledi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Banvit Başantrenörü Ernak'ın konuşması- Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca'nın konuşması - Banvit Başantrenörü Ernak: "Güçlü rakibi 66 sayıda tutabilmek iki günlük maç temposunda bence önemli bir başarı"- Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca: "Çarşamba gecesi dolu bir arenada seyircimizle inancımızı ortaya koyarak yarı finale kalmak istiyoruz" Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off çeyrek final ikinci maçında galip geldikleri Pınar Karşıkaya müsabakasına ilişkin, güçlü rakiplerini 66 sayıda tutabilmenin iki günlük maç temposunda önemli bir başarı olduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Banvit Başantrenörü Ernak'ın konuşması- Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca'nın konuşması - Banvit Başantrenörü Ernak: "Güçlü rakibi 66 sayıda tutabilmek iki günlük maç temposunda bence önemli bir başarı"- Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca: "Çarşamba gecesi dolu bir arenada seyircimizle inancımızı ortaya koyarak yarı finale kalmak istiyoruz" Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off çeyrek final ikinci maçında galip geldikleri Pınar Karşıkaya müsabakasına ilişkin, güçlü rakiplerini 66 sayıda tutabilmenin iki günlük maç temposunda önemli bir başarı olduğunu söyledi.Ernak, maçın ardından yaptığı açıklamada, müsabakanın kendileri adına sezonu devam ettirme maçı olduğunu dile getirdi. Kazandıkları için oyuncularını kutlayan Ernak, şöyle konuştu: "Kolay değil iki günde bir play-off maçı oynamak. Play-off, bunun ruhunu, sertliğini anlamayan takımlara göre değil. Bunu anladıkları için oyuncularıma tekrar teşekkür ediyorum. Pınar Karşıyaka çok iyi bir takım. Çok iyi bir hücum takımı ve tempolu oynuyorlar. Güçlü rakibi 66 sayıda tutabilmek iki günlük maç temposunda bence önemli bir başarı. Fakat bu galibiyetin bir anlam taşıması için İzmir'deki maçı kazanarak bu turu geçmemiz gerekiyor. Turu geçemiyorsanız bana göre 2-0 kaybetmekle 2-1 kaybetmek arasında hiçbir fark yoktur."Ernak, Karşıyaka'nın zor bir deplasman olduğunu vurgulayarak, "Çok kaliteli ve coşkulu bir basketbol seyircisi var. Mutlaka kendi takımlarına destek olacaklardır. Umarım o ortamda arzu ettiğimiz basketbolu oynayıp bir sonraki tura adımızı yazdırırız" ifadelerini kullandı. - Pınar Karşıyaka cephesi Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca ise kötü bir basketbol gecesi yaşadıklarını söyledi.Özellikle maçın başındaki pasif oyunlarının Banvit'i maça dahil ettiğini belirten Sarıca, şunları kaydetti: "Biz maalesef hiçbir maçta böyle pasif kalmadık. Çok daha az topla oynayıp tempoyu bulamadık. Bugünkü tercihlerimiz de kötüydü. Hem son periyotta hem de üçüncü periyodun sonunda maçı kazanabileceğimiz pozisyona getirdik. 12 sayı farkı dengeledik. Tempoyu da aslında dengemize çevirdik. Ama maçı kaybettik. Çarşamba gecesi dolu bir arenada seyircimizle inancımızı ortaya koyarak yarı finale kalmak istiyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Pınar Karşıyaka Ufuk Sarıca Banvit Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title