Haberler

Bankada İhsanoğlu Yoğunluğu

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na seçim çalışmalarında maddi yardım yapmak isteyen CHP ve MHP üyeleri, Bursa'da Ziraat Bankası önünde yoğunluğa sebep oldu.

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na seçim çalışmalarında maddi yardım yapmak isteyen CHP ve MHP üyeleri, Bursa'da Ziraat Bankası önünde yoğunluğa sebep oldu.

Bursa'da çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçim kampanyasına destek vermek isteyen CHP ve MHP üyeleri, Ziraat Bankası Heykel şubesi önünde yoğunluk oluşturdu.

Seçim çalışmalarında haksız rekabet olduğunu iddia eden MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, "Önümüzdeki pazar günü seçime gidiyoruz, cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Kampanyalar hızla devam ediyor. Bizler de MHP, CHP, BBP, DSP, DP, BTP gibi Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyen partilerin mensuplarıyla bugün buradayız. Seçimlerde haksız bir rekabetin olduğu ortada, bütün devlet imkanlarını kullanan Erdoğan'a karşı karınca kararınca, az veren candan, çok veren maldan misali, Ekmeleddin Bey'e ekonomik anlamda destek için burada bulunuyoruz" dedi.

Adil bir seçim yarışı olmadığını dile getiren CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, "Bugün burada cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı diye hitap ettiğimiz Sayın İhsanoğlu'na destek vermek için siyasi partilerin il başkanlarıyla toplanmış bulunuyoruz. Hepinizin bildiği gibi bu yarış adil olmayan bir yarıştır. Sayın Başbakan devletin tüm imkanlarını kullanarak, helikopteriyle, uçağıyla, emniyet teşkilatıyla, zırhlı Mercedes'leriyle bu yarışa devam etmektedir. Hepinizin gözlemlediği gibi Türkiye gerçekten çok önemli bir süreçten geçiyor. Bugün cari açığın 80 milyar dolarlara geldiği, işsizlik oranlarının arttığı ve sınır komşularımızın değiştiği, en önemlisi de burada görülen Ziraat Bankası'ndan 'TC' ibaresinin ve okullardan Andımızın kaldırıldığı, milli bayramlarımızın yasaklandığı bir süreç içerisinde, vatandaşlarımızın 10 Ağustos günü sandığa giderek İhsanoğlu'na destek vereceğini düşünüyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Ziraat Bankası Hasan Toktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title