Haberler

Bankacılar ve Borsacılar Aldatma Oranı En Yüksek Meslek Grubu Çıktı

Güncelleme:

Çöpçatanlık sitesi Victoria Milan'ın aldatan kadınlarla yaptığı bir araştırma en riskli meslek gruplarını ortaya koydu.

Victoria Milan'ın 5 bin 658 aldatan kadınla yaptığı bir araştırma en riskli meslek gruplarını ortaya koydu. Buna göre; bankacılar ve borsacılar, aldatma oranı en yüksek meslek grubu. İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre; finans sektörü çalışanlarını ise pilotlar, uçuş görevlileri, doktorlar ve hemşireler takip ediyor.

ÜÇTE İKİSİ İŞ YERİNDE ALDATIYOR

Araştırmaya katılan kadınların üçte ikisi, iş yerinde aldattığını söylüyor. Bunların yüzde 85'i ise iş arkadaşıyla beraberliği tavsiye etmiyor.

Araştırma, iş arkadaşıyla birliktelik yaşamanın, işi daha heyecan verici, eğlenceli ve kolay kıldığını ortaya koydu.

İŞ YERLERİ BAĞLANTI KURMANIN EN KOLAY YÖNÜ

Aldatanlar, iş yerlerinin biriyle bağlantı kurmanın en kolay yerler olduğunu söylüyor.

Tabii bu işin bir de olumsuz yanı var. O da hemen hemen kadınların yüzde 70'ine göre şu: İlişkinin kötü bir şekilde sona ermesi ve sizin bir dönem sevgili olduğunuz kişiyle aynı yerde çalışmak zorunda kalmanız.

Victoria Milan'ın kurucusu Sigurd Vedal, araştırmanın, insanların kariyer yapmak yerine daha iyi zaman geçirmek ve hayatın tadını çıkarmakla ilgilendiklerini gösterdiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Milan Aşk İlişkiler Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title