Haberler

Banka Soymaya Kalkışan Şüpheli 9 Ay Sonra Yakalandı 1

Haber-Kamera: Hayati KILIÇ / İstanbul DHA

Beyoğlu'nda 9 ay önce elinde silahla banka soymaya çalışan ancak güvenlik görevlisinin müdahalesi sonucu başarısız olan 43 yaşındaki Fuat E. yakalandı. Olaydan 9 ay sonra yakalanan Fuat E., polise "Ağabey beni unutmamış mıydınız?" dedi. Polis de "Gasp masası hiç bir zaman unutmaz" diye cevap verdi. Fuat E. ifadesinde bankaya yüklü miktarda borcu olduğu için banka soymaya karar verdiğini söylediği öğrenildi.

BİR KİŞİYİ REHİN ALDI

Beyoğlu'nda 20 Mayıs 2016 tarihinde yüzü maskeli, tulumlu, eldivenli silahlı bir kişi, özel bir bankanın Hasköy Şubesi'ni soymak istedi. Ancak bankanın güvenlik görevlisi silahını çekerek şüpheli Fuat E.'yi bankaya girmesini engelledi. Bunun üzerine Fuat E. bir kişiyi rehin alarak ara sokağa girdi. Fuat E., güvenlik görevlisinin kendisini takip etmediğini anlayıca rehin aldığı kişiyi bırakarak kayıplara karıştı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN TESPİT EDİLDİ

Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen İstanbul Asayiş Şubesi Gasp Bürosu dedektifleri, şüphelinin kimliğini belirledi. 9 aydır iz süren gasp masası dedektifleri, dün Kadıköy'de bir iş yerinde 43 yaşındaki Fuat E.'yi yakaladı. Polisi karşısında gören Fuat E. "Ağabey beni unutmamış mıydınız?" dedi. Polis ise " Gasp masası hiç bir zaman unutmaz" diye cevap verdi.

BANKA BORÇLARINI ÖDEMEK İÇİN PLAN YAPMIŞ

"Nitelikli yağma" ve "Kişiyi hürriyetinden oksun bırakma" suçlarından sabıkalı olduğu belirtilen Fuat E. ifadesinde bankalara yüklü miktarda borcu olduğunu belirterek " Kredi borçlarımdan kurtulmak için banka soymaya karar verdim. Bir nalburdan tulum, maske ve eldiven aldım. Tanımadığım birinden ruhsatsız tabanca aldım. Bankaya girerken güvenlik görevlisi bana silah doğrulttu. Ben de öldürüleceğim korkusuyla bir şahsı rehin alarak olay yerinden uzaklaştım" dedi. Şüpheli Fuat E. emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde maskeli, tulum giymiş, elinde eldiven ve tabanca olan şüphelinin bankaya girmek isterken güvenlik görevlisi ile karşılaşıyor. şüpheli Fuat E., güvenlik görevlisinin kendisine silah doğrultması üzerine bir kişiyi rehin alıyor. Tabanca ile rehin aldığı kişiyle birlikte olay yerinden uzaklaşan şüpheli Fuat E. ara sokaklarda rehin aldığı kişiyi bırakarak üzerindeki tulumu çıkarıp atıyor, ardından koşarak ara sokaklardan kaçıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Beyoğlu Hasköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title