Haberler

Banka Soygunu

Görüntü Dökümü : Polis aracı görüntüsü Banka dışı ve polislerden görüntüler Polislerin banka içinde inceleme görüntüleri Antalya'da banka soyunu Muratpaşa ilçesinde banka şubesindekileri silahla tehdit ederek bir miktar parayı alarak kaçan maskeli şahıs, bir kadın müşteriyi de silahla yaraladı Antalya'da bir banka şubesinde gerçekleştirilen silahlı soygunda 1 kişi yaralandı.

Görüntü Dökümü :

Polis aracı görüntüsü

Banka dışı ve polislerden görüntüler

Polislerin banka içinde inceleme görüntüleri Antalya'da banka soyunu

Muratpaşa ilçesinde banka şubesindekileri silahla tehdit ederek bir miktar parayı alarak kaçan maskeli şahıs, bir kadın müşteriyi de silahla yaraladı

Antalya'da bir banka şubesinde gerçekleştirilen silahlı soygunda 1 kişi yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bir bankanın Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Özgürlük Bulvarı'ndaki şubesine gelen silahlı kişi, silahını gasbettiği güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi.

Banka şubesinde havaya ateş etmesi sonucu bir kadın müşteriyi de yaralayan şahıs, çalışanları silahla tehdit ederek aldığı bir miktar parayı yanındaki çantaya koydu.

Gasbettiği parayla bölgeden koşarak uzaklaşan şahsın yakalanması için çalışma başlatılırken, yaralanan kadın müşteri ise 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Polis ekiplerinin güvenlik kamerası görüntüleri üzerinde yaptığı incelemede, maskeli soyguncunun 30-35 yaşlarında ve ortalama 1 metre 65 santimetre boylarında olduğu belirlendi.

Olayın ardından bölgede güvenlik önlemi alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title