Haberler

Bank Asya Ortak Bilgilerini Gönderdi

Bank Asya, 185 imtiyazlı ortağa ait bilgi ve belgelerin 152 tanesinin BDDK'ya gönderildiğini bildirdi.

Bank Asya, 185 imtiyazlı ortağa ait bilgi ve belgelerin 152 tanesinin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) gönderildiğini bildirdi. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) dün akşam yapılan açıklama şöyle: "Bankamız A grubu hisse sahibi ortaklarının kurucularda aranan nitelikleri taşıdıklarını gösterir bilgi ve belgelerin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na teslimi ile ilgili olarak, bazı basın yayın organlarında farklı bilgiler ihtiva eden haberlerin yer aldığı görülmüştür. Bankamız A grubu hisse sahibi ortaklarının BDDK'na belge teslimi ile ilgili olarak Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılması gerekli görülmüştür.

09.04.2015 tarihi itibariyle, toplam 185 ortağa ait 360.000.000 TL nominal bedelli A grubu payların yüzde 90,12'sine tekabül eden 324.422.569 TL nominal bedelli hisseye sahip 152 ortağımız tarafından Bankamıza teslim edilen belgeler, teslim edildiği şekliyle Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gönderilmiştir". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Bank Asya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title