Haberler

Bank Asya'nın 140 Milyonluk İşlemi SPK'ya Takıldı

Hisseleri işleme kapatılan Bank Asya'nın 140 milyon TL değerinde sukuk ihracı da SPK engeline takıldı.

7 Ağustos'ta hisseleri işleme kapatılan Bank Asya'ya bir kötü haber de Sermaye Piyasaları Kurulu'ndan (SPK) geldi.

SPK Bank Asya'nın 140 milyon TL değerli kira sertifikası (sukuk) ihracına onay vermedi.

ORTAKLIK YAPISINDAKİ BELİRSİZLİKLER ENGEL OLDU

SPK haftalık bülteninde Bank Asya'nın hisselerinin işlem sırasının kapalı olması ve ortaklık yapısındaki belirsizlik giderilene kadar bu durumun devam etmesine karar verildiğine dikkat çekildi. SPK bu yüzden sukuk ihracını değerlendirmeye alınmamasına karar verdiğini açıkladı.

İşte SPK'dan yapılan açıklama:
Asya Varlık Kiralama A.Ş. tarafından ihraç edilmesi planlanan 140.000.000 TL nominal değerli kira sertifikalarına ilişkin tertip ihraç belgelerinin onaylanması talebinin Borsa Yönetim Kurulunun 14.08.2014 tarihli toplantısında, paylarının işlem sırası 07.08.2014 tarihinde ikinci seans öncesi kapatılmış bulunan Asya Katılım Bankası A.Ş.’nin ortaklık yapısı ve yönetiminin değişimi ile ilgili belirsizlikler nedeniyle paylarının işlem sırasının kapalılık halinin ortaklık yapısındaki belirsizlik giderilene kadar devam etmesine karar verildiği dikkate alınarak, bu aşamada değerlendirmeye alınmamasına karar verilmiştir.”

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Bank Asya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (39)

HAKPEREST:

ALLAHIN İZNİYLEN O BANKA DA BATMAYACAK HİZMETİN KURUMLARI DA KAPANMAYACAK ZATEN ASIL NİYETİNİZ HİZMETİN KÖKÜNÜ KAZIMAK 2004 MGK KARARI BUNUN EN AÇIK DELİLİ İÇİNİZDEKİ HASET KİN DERSANE MESELESİ İLE BAŞLAMADI ZATEN İÇİNİZDE VARDI. ALLAH ONLARIN İÇLERİNDEKİNİ DIŞINA ÇIKARDI. MÜNAFIKLARLA İSLAMA HİZMET EDİLMEZ İHLASLI İNSANLAR İLE EDİLİR VE ÖYLE OLACAK ÇOK YAKIN BİR GELECEKTE İNŞALLAH BERTARAF OLACAKLAR HENDEKTE EDİLEN PEYGAMBER DUASINDAN SONRA SAVRULAN MÜŞRİK ORDUSU GİBİ DUALARLA SAVRULACAKSINIZ.

33
21
yanıtYanıtla
sedat kılıçsedat8939@hotmail.com:

Arkadaşım; bu hizmet hareketi dediğiniz ticari faaliyetlerden başka bir şey değil. Aynı zamanda bu ticarete katılanların birleşimiyle oluşan güç ile heryeri kontrol etme hareketidir. Menfaatten başka bir şey bulamazsın. Tarafsız bir bakış açısıyla gözlemlemeni tavsiye ederim.

yanıt0
yanıt0
ÇATLI:

Halkbankasını bi incelemeye alsalar ya. Devlet eliyle bankayı batırmaya çalışıyorlar. Devlet diye bişeyde kalmadı gerçi Tayyibanın oldu güzelim ülke nereye istese ev apıyor adam kovuyor içeri atıyor . Bu dünya senin olsun Tayyip efendi ama diğer alemde çok çekeceğin var çookkk.

32
17
yanıtYanıtla
AAA:

Ülkesindeki bankayı devlet eliyle batırmaya çalışan belki de tek ülkeyiz. Bunun ekonomik faturasını yakında hissederiz. ''Öfkeyle kalkan zararla oturur.'' Yalakalara hayırlı olsun !

28
11
yanıtYanıtla
ÖMER:

YAPILAN İCRAATLER HANESİNE ÖVGÜ DOLU BİR SATIR DAHA...KENDİ BANKAMIZI BATIRDIK,VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN...

29
5
yanıtYanıtla
sedat kılıçsedat8939@hotmail.com:

Ne kendi bankamızı??? Yahudi bankası. Sevinmeniz gerekirken üzülüyorsunuz. Bende sizler gibilerin bu haline üzülüyorum.

yanıt0
yanıt0
yalakalar kazanıyor:

küstüm al bilyeni ver bilyelerimi der gibi banka batırıyorlar ... menfaatleri doğrultusunda ülke yönetiyorlar

27
6
yanıtYanıtla
VAHİT:

BU TÜR BASKILAR HUKUK DEVLETİNDE OLMAMALI. HANGİ GEREKÇE İLE YAPILIYOR BU ZULÜM BİLEMİYORUM. AYNI MUAMELE BAŞKA BANKALARA DA YAPILIYORSA ANLARIM. EKONOMİ SİYASETE KURBAN EDİLMEMELİ.

22
10
yanıtYanıtla
MELİHA AĞA:

güçlü bankaymış okadar kötü haber yıpratma ve engellere ragmen hala direniyor. Ama banka batırmanın bedeli emin olun ağır olur. cezasını hepimiz öderiz. domino etkisi yapabilir.

23
6
yanıtYanıtla
sedat kılıçsedat8939@hotmail.com:

Böyle Yahudi bankaları batsın da, ben fakirleşmeye razıyım

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title