Haberler

Bank Asya'da Parası Olanlar Ne Yapacak

Güncelleme:

TMSF yetkilileri, Bank Asya'da parası olanların ne yapacağına ilişkin açıklama yaparak 100 bin TL'ye kadar sigortanın geçerli olduğunu söylediler.

TMSF, BDDK'dan aldığı kararı uygulayarak Bank Asya'daki yüzde 63'lük hisselere el koydu. TMSF yetkileri de müşterilere yönelik bir açıklama yaparak, Bank Asya'da 100 bin TL'nin altında parası olanların sigorta güvencesi altında olacağını söylediler.

SİGORTA 100 BİN TL'YE KADAR GEÇERLİ

Bu akşam saat 21.00'dan sonra el koyulan Bank Asya'da parası olanlar için TMSF yetkilileri açıklamada bulundu.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), bank asya'nın yönetim kurulunu belirleyen imtiyazlı payın yüzde 63'lük bölümünün Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kullanılmasına karar verdi. Haberi TMSF yetkilileri doğrularken, BDDK'nın aldığı kararı uyguladıklarını söylediler. Katılım bankalarında da 100 bin TL'ye kadar sigortanın geçerli olduğunu söyleyen yetkililer genel müdürlükte arama yapıldığını kaydettiler. Bank Asya'da 100 bin TL'nin altında parası olanlar sigorta güvencesi altında olacaklar.

BANKANIN NORMAL İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

BDDK'nın yaptığı açıklamadaki 100 bin liralık mevduat sigortası batık bankalar için kullanılan bir yöntem. Batan bankalarda kalan hesaplardaki parının 100 bin liraya kadar olan kısmını devlet karşılıyor. Ancak Bank Asya'nın faliyetleri normal olarak devam ettiği ve batmasını gibi bir durum söz konusu olmadığı için müşteriler mevduatlarına istedikleri gibi ulaşıp istedikleri işlemi yapabiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Bank Asya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (165)

inadınamobilWeb@haberler.com:

Inadına gidip para yatırıcaz

61
34
yanıtYanıtla
KORAY:

NE OLACAK, SABAH GİDİP BİRAZ DAHA YATIRACAĞIM.

44
45
yanıtYanıtla
urfaliMobil-ANDROID:

güzel haber diye buna derim

24
57
yanıtYanıtla
MERT:

PARALARIMIZI ÇEKMEYECEĞİZ.

60
19
yanıtYanıtla
AhmetMobil-IOS:

Akapeli kuşlar... Ne mi olacak? Bütün cemaat mensupları yarın Bankasya'ya para yatırmak için kuyruğa girecek.... Duyurusu çoktan yapıldı.... Siz uyuyun.... El koyma tamamen yalan.... Yönetici ataması sadece..... Neyse siz uyuyun rahatsız etmeyelim, koyunları

24
54
yanıtYanıtla
DirilişMobil-ANDROID:

Güzel günler bizi bekliyor.Artık vatandaşı soyamayacaklar.

27
44
yanıtYanıtla
mertcan:

o banka, o dersaneler, o yurtlar fakir öğrenciyi, dini peygamberi ve sahabeyi kullanarak halktan, öğrenciden, esnaftan topladıkları paralarla yapıldı yani halkın malııdır. dolayısıyla devlete helalı hoş olsun. . . . adelet yerini bulmuş. . .

37
34
yanıtYanıtla
cihann:

Allah var gam yok bütün param düğünde gelen bütün takımlarımız Bankasya neyin ne olduğunu çok şükür biliyoruz. Bu dava Allahın davası o ne Murad etmişlerdir o olacak. Bizim elh kadere imanımız tam.

49
18
yanıtYanıtla
vay anam vaymobilWeb@haberler.com:

Bu ülkede banka batıran bir hükümet ülkeyi de batırır benden söylemesi

56
10
yanıtYanıtla
piri mugan:

b bankda parası olanlar şunu yapsın. gtsinler mtfağa elerine bi bardak alsınlar içine su dodurup içsinler. afiyet olsun

20
41
yanıtYanıtla
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title