Haberler

Bank Asya'da Kuyyum Sonrası Büyük Zarar

Güncelleme:

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından geçen sene Mayıs sonunda devralınan Bank Asya'nın 2015 yılı üçüncü çeyrekte zararı 110.5 milyon lira olarak açıklandı.

Bank Asya'ya kayyum ataması sonrası bankanın büyük zarar ettiği ortaya çıktı. Yeni yönetimin 2015 Mayıs ayında devraldığı banka bu tarihten sonra sürekli zarara uğradı.

KAP'A BULDURİLDİ

Bank Asya tarafından Cuma akşamı KAP'a yapılan açıklamaya göre bankanın 2015 yılının ilk dokuz ayında zararı da 489.2 milyon lira oldu.

ZARAR BÜYÜK

Bu rakam 2014 yılının aynı döneminde 249.6 milyon lira olarak gerçekleşmişti.Bankanın 2014 sonunda 9 milyar lira düzeyinde olan krediler ve alacakları da 2015 yılı üçüncü çeyrek sonunda 6.5 milyar liraya gerilerken, aktif büyüklüğü de aynı dönemde 13.7 milyar liradan 9.4 milyar liraya düştü.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Bank Asya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

trakyalı:

bilerek zarar ettiriliyor allah hında hesabı var 17veya 25 kere hesabını sorar

39
9
yanıtYanıtla
???:

kar eden bir bankayı nasıl olurda devlet eliyle zarar ettiririz hayret ediyorum

41
5
yanıtYanıtla
avam:

Himmet bitti Abiler köse Yurt disina kactllar alttakilerin cani ciksin cemaat kac yüz kisiye para toplamak icin görev vermislerdi o sayi simdi cok azaldi sicak zahmetsiz para yüzde yetmis sekzen azaldi bastaki zat bu isi beddua ile telefi etmeye calisiyor oda avcini yaliyor simdi bunlarin abilerine sorsan utanmadan bunun sorumlulugunu Basta Cumhurbaskanina sonra Hükümetin üstüne yikarlar hic aynaya bakip belki bizimde bir kusurumuz vardir demezler.

8
35
yanıtYanıtla
???:

parelel pkk dan daha tehlikeliydi biliyormusunuz parelel dedikleri yani cemaat cemaatin daha bir askere nede polise silah doğrulttuğunu ne duydum nede haberini okudum pkk adilerini bizlere şirin gösterdiler parelel daha tehlikeli diye artık inanmıyorum parelelide cemaatide sevmem ama yalanlarada artık inanmam

30
3
yanıtYanıtla
X-RAY:

DEMEK KAYYUM HORTUMCU ÇIKTI

18
2
yanıtYanıtla
avam:

Bu Bankanin ici dolu degildi cemaat yapisi görevlendirdikleri bir kac yüz kisinin topladiklari sicak parayi buraya getirdiler hic belge makbuz fatura yok üsttekilerde diledikleri gibi harcadilar tas attida kollarimi yoruldu simdide sucu iftirayi baskasina attilar en kolay yaptiklari sey bunlar icin iftira mübahtir.

5
8
yanıtYanıtla
seni iftiraci seni:

Avam

yanıt2
yanıt0
ANTEPLİ.V:

Tüm baskılara rağmen batıramadıkları bankayı atadıkları Kayyumlar vasıtası ile batırmaya çalışılıyor biraz zor yazık bir sürü çalışanı var

7
3
yanıtYanıtla
hak:

Para kutulari bosalmisti, doldurmuslar iste;-)) Bunlari destekleyenlerde müslüman olduklarini söylerler. . .

8
1
yanıtYanıtla
jöh:

akp önünü yemeden duramassınız siz

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title