Haberler

Silahlı Saldırıya İlham Verdiği İddia Edilen Kanal Kapatılıyor

Güncelleme:

Bangladeş'te dini içerikli yayın yapan "Peace TV" kanalının kurcusu Zakir Naik'in başkent Dakka'da düzenlene saldırıya ilham verdiği ileri sürüldü.

Bangladeş'te dini içerikli yayın yapan bir televizyon kanalı, kurucusunun, başkent Dakka'da saldırı düzenleyenlere ilham verdiği yönündeki iddialar üzerine kapatılıyor.

İDARİ ADIMLAR ATILDI

Bangladeş Enformasyon Bakanı Hasanül Hak Inu, "Peace TV" kanalının kapatılması için "idari adımların" atıldığını açıklarken, hükümet yetkilisi Amir Hüseyin Amu, yasaktan ismini açıklamadığı diğer izinsiz kanalların da etkileneceğini söyledi.

KANALI SALDIRIDAN SONRA MERCEK ALTINA ALINDI

Dubai'den Urduca ve Bengalce dillerinde yayın yapan "Peace TV", 1 Temmuz'da Dakka'daki bir kafede düzenlenen saldırıdan sonra Bangladeş basını tarafından mercek altına alınmıştı.

SALDIRGANLARA İLHAM VERDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Haber sitesi bdnews24.com, Bangladeş istihbaratının, merkezi Mumbai'de bulunan İslami Araştırma Derneği'nin yöneticiliğini yapan, "Peace TV"nin kurucusu Zakir Naik'in saldırganlara ilham verdiğine inandığını yazmıştı.

TV KURUCUSU İDDİALARI YALANLADI

Naik, saldırganların vaazlarını dinleseler bile bunun öğretilerini benimsedikleri anlamına gelmediğini belirterek, hakkındaki iddiaları yalanlamıştı.

FACEBOOK SAYFASINDAN 14 MİLYON TAKİPÇİSİNE SESLENDİ

Zakir Naik, Facebook sayfasında da 14 milyon takipçisine suçlamalar karşısında kendisini savunmaları çağrısında bulunmuştu.

İNGİLTERE VE KANADA'YA GİRİŞİNE İZİN VERİLMEMİŞTİ

Özellikle diğer dinler hakkındaki tartışmalı yorumları nedeniyle sıklıkla eleştirildiği bilinen Naik'in daha önce İngiltere ve Kanada'ya girmesine izin verilmemişti.

SALDIRIDA 22 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bangladeş'in başkenti Dakka'da 1 Temmuz'da düzenlenen saldırıda 18'i yabancı 22 kişi hayatını kaybetti.

Kanalın kurucusu: Zakir Naik

Kaynak: AA / Dünya

Bangladeş Dubai Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın...:

DÜNYA BU YOBAZLARDAN KURTULMALI . . . . . .

6
29
yanıtYanıtla
webaslan3366:

boş boş konuşmayın lan bu adm çok büyük bir din adamıdır avrupada müslümanlığı yaymak için önemli işlere imza atmıştır karalamayın bu adamı. . . .

27
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Gerçek islamın yayılması kimsenin işine gelemeyeceği için çamur at izi kalsın projesı bunlar. Peygamber efendimizede çok suçlamalarda iftiralarda bulunuldu. Bu kişiler Allah korkan kişiler. Bi kez olsun videolarını izlemeden yorum yapmayın lütfen. ÖNYARGIlarınızdan arınmanız duasıyla.

22
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title