Haberler

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin: Play-off Gibi Olacak

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin, "Bu hafta ve gelecek hafta oynayacağımız maçlar bizim için play-off hazırlığı gibi olacak" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Hatayspor ve gelecek hafta evimizde oynayacağımız Ümraniyespor maçları bizim için play-off hazırlığı gibi olacak" dedi.

Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şimdiye kadar takımın play-off için savaştığını, bu savaşın boşa çıkmadığını göstermek için PTT 1. Lig'e çıkmaları gerektiğini ifade etti.

Ertekin, şunları kaydetti:

"Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Hatayspor ve gelecek hafta evimizde oynayacağımız Ümraniyespor maçları bizim için play-off hazırlığı gibi olacak. Yine de gidip üç puanı almak için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Hatay ve Ümraniye maçları bizim için play-off hazırlığı gibi olacak. Kendi adımıza iyi de olduğunu düşünüyorum. Daha stressiz daha kolay maçlar olacak. Futbolda sonuç sizden yana ise her şey doğru demektir. Birinci aşamayı geçtik. Gemiyi limana yanaştırmak için tek şansımız var o da play-off."

Kaynak: AA / Spor

İsmail Ertekin Hatayspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title