Haberler

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Birlik Düzyurtspor gibi zor deplasmanından 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, "Birlik Düzyurtspor gibi zor deplasmanından 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz" dedi.

Gazetecilere bu hafta sonu deplasmanda 2-0 galip geldikleri Birlik Düzyurtspor müsabakasına ilişkin açıklamalarda bulunan Çapanoğlu, "Birlik Düzyurtspor gibi zor deplasmanından 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Ligdeki iddiamızı sürdürebilmemiz için kazanmamız gereken bir maçtı. Kazanarak yolumuza devam ediyoruz." deyi konuştu.

Artık çarşamba günü kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Pazarspor maçını düşündüklerini dile getiren Çapanoğlu, "Hedefimiz bu maçtan da galibiyetle ayrılmaktır. Taraftarlarımızdan centilmenlik kuralları içerisinde takımızı desteklemesini bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Çapanoğlu, sakatlıkları devam eden Ali Serin ve Onur Özden'in Pazarspor müsabakasına yetiştirilmesi için kulüp doktorlarının gerekli tedaviyi sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Pazarspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title