Haberler

Bandırmaspor Saha Avantajını Kullanmak İstiyor

Spor Toto 2. Lig play-off yarı final ilk maçında deplasmanda İnegölspor'a 1-0 yenilen Bandırmaspor, rövanş mücadelesinde saha ve seyirci avantajını kullanarak finale çıkacak skor almayı hedefliyor.

Spor Toto 2. Lig play-off yarı final ilk maçında deplasmanda İnegölspor'a 1-0 yenilen Bandırmaspor, rövanş mücadelesinde saha ve seyirci avantajını kullanarak finale çıkacak skor almayı hedefliyor.

Bandırmaspor Sportif Direktörü Serdar Samatyalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Salı günü rövanş maçında İnegölspor'u konuk edeceklerini hatırlatarak, "Bu maçtan, saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bizi finale çıkaracak sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.

İlk maçta istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını dile getiren Samatyalı, "Avantajlı bir skorla Bandırma'ya dönmek istiyorduk ancak 1-0 mağlup olduk. İlk yarının son dakikasında beklemediğimiz bir gol yedik. Bu da oyun sistemimizi olumsuz etkiledi. İkinci yarıda beraberliği yakalamak için mücadele ettik ancak son vuruşlardaki eksiklerimizden dolayı golü bir türlü bulamadık" ifadelerini kullandı.

Henüz her şeyin bitmediğini kaydeden Serdar Samatyalı, taraftarları zor maç için stada beklediklerini dile getirdi.

Samatyalı, rövanş müsabakasına, kart cezalısı Cenk Kaplan, sakatlığı bulunan Ali Serin ile Hatayspor maçında kadro dışı kalan İsmet Şimşek'ten yoksun çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

İnegölspor 19 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title