Haberler

Bandırmaspor-Pazarspor: 1-0

Güncelleme:

Bandırmaspor'un teknik direktörü Zafer Biryol, 1-0 kazandıkları Pazarspor müsabakasına ilişkin, "Maçlarda skoru daha erken yakalamamız lazım." dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Zafer Biryol, 1-0 kazandıkları Pazarspor müsabakasına ilişkin, "Maçlarda skoru daha erken yakalamamız lazım" dedi.

Biryol, maç sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, müsabakanın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını söyledi.

İlk yarıda istedikleri oyunu ortaya koyduklarını belirten Biryol, şöyle konuştu:

"Ceza sahası içinde topa gitme konusunda eksikliklerimiz oldu. İkinci yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Bandırmaspor oynayan bir takım, rakiplerimiz bundan dolayı ritmimizi bozmaya çalışıyor. Müsabaka boyunca oyun çok durdu. Hakemler de buna müsaade edince ritmimiz ikinci yarı bozuldu. Maçlarda skoru daha erken yakalamamız lazım. Pazarspor maçında 95. dakikaya kadar pozisyon ürettik ancak aradığımız golü 95 dakikada bulabildik. Gönül ister ki takım olarak golü daha erken bulabilelim"

Kaynak: AA / Yerel

Zafer Biryol Pazarspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title