Haberler

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Elmastaş Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, "Yönetim kurulu olarak kötü tezahüratın önüne geçmekte kararlıyız" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, "Yönetim kurulu olarak kötü tezahüratın önüne geçmekte kararlıyız" dedi.

2015-2016 futbol sezonunda kötü tezahüratın önüne geçilmesi ve birlikteliğin sağlanması için tribün liderleriyle yaklaşık 4 saat toplantı yapan Elmastaş, bazı tedbirler almaya karar verdiklerini söyledi.

Bandırmaspor'un kötü tezahürattan dolayı geçen yıl 5 kez idari para cezası ve 2 maç saha kapatma cezasına çarptırıldığını hatırlatan Elmastaş, şunları kaydetti:

"Geçen sezonun son haftasında almış olduğumuz saha kapatma cezasından dolayı 6 Eylül 2015 tarihinde kendi sahamızda karşılaşacağımız Kırklarelispor maçını seyircisiz oynayacağız. Yönetim kurulu olarak kötü tezahüratın önüne geçmekte kararlıyız. Tribün liderleriyle yaptığımız görüşmede kötü tezahüratın önüne geçilmesi konusunda birtakım tedbirlerin alınmasına karar verdik. Tedbirler arasında kötü tezahürat yapan seyircilerin maçlara alınmaması da bulunmaktadır."

Bandırmaspor'un devam eden Bolu kampına da değinen Elmastaş, "Bolu kampı oldukça verimli geçiyor. Bugüne kadar iki maç yaptık. Bu maçlardan Ankaragücü maçını 1-0 kaybederken, İnegölspor maçını 1-0 kazandık. 10 Ağustos'ta Eyüpspor ile bir hazırlık maçı yapacağız. Bolu kampı 23 Ağustos'ta sona erecek" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kırklarelispor Eylül Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title