Haberler

Bandırmaspor Güç Kazanıyor

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un Sportif Direktörü Serdar Samatyalı, Bolu kampında yeni sezona güçlü girebilmek için oyuncularına yükleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un Sportif Direktörü Serdar Samatyalı, Bolu kampında yeni sezona güçlü girebilmek için oyuncularına yükleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Futbolcularının performanslarından memnun olduklarını dile getiren Serdar Samatyalı, yaptıkları hazırlık karşılaşmalarını değerlendirirken şöyle konuştu:

"Bugüne kadar Ankaragücü, İnegölspor ve Eyüpspor'la hazırlık maçı yaptık. İnegölspor ve Eyüpspor maçlarını 1-0 kazanırken Ankaragücü müsabakasını 1-0 kaybettik. Takım olarak her geçen gün daha da ileriye gidiyoruz. Takıma yeni katılan oyuncularımızda kısa sürede uyum sağladılar. Daha iyi olmak için takım olarak çalışıyoruz. Ligin başlayacağını güne kadar yapacağımız bir transferle büyük ölçüde lige hazır oluruz."

Serdar Samatyalı, 30 Ağustos 2015 tarihinde Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda Tepecikspor'la yapacakları hazırlık maçıyla 2015-2016 futbol sezonunu açacaklarını sözlerine ekledi. - Bandırmabalıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegölspor Ankaragücü Eyüpspor Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title