Haberler

Bandırmaspor'da Sarıyer Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto 2. Lig play-off çeyrek final ilk maçında 7 Mayıs Perşembe günü deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak Bandırmaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 2. Lig play-off çeyrek final ilk maçında  7 Mayıs Perşembe günü deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak Bandırmaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nde bulunan tesislerde teknik direktör Kemal Kılıç gözetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, sakatlığı süren Ali Serin ve Hatayspor maçı sonrasında kadro dışı bırakılan İsmet Şimşek katılmadı.

Bandırmaspor Sportif Direktörü Serdar Samatyalı, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada,  hedeflerinin Sarıyer'den avantajlı skorla dönmek olduğunu söyledi.

Bu sezon lige iyi başladıklarını ancak sonraki haftalarda gerileme yaşadıklarını anlatan Samatyalı, "Ligin 24 haftasında grubumuzda lider olduk. Ligin son haftalarında iç ve dış sahalarda almış olduğumuz beraberlik ve mağlubiyetlerinin ardından iyi başladığımız ligi iyi bitiremedik. 4 yıldan beri PTT 1. Lig'in kapısından dönüyoruz. Hedefimiz bir üst lige çıkmaktır" dedi.

Samatyalı, oyuncularının moralinin üst düzeyde olduğunu ve tamamen Sarıyer maçına konsantre olduklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Kılıç Sarıyer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title