Haberler

Bandırmaspor'da Hedef Zirvede Tek Kalmak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor'un takım kaptanı Yasin Palaz, hafta sonunda yakın takipçileri olan ikinci sıradaki İnegölspor ile yapacakları maçı kazanarak zirvede tek kalmak istediklerini söyledi.

Palaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona iyi başladıklarını, yakaladıkları havayla futbol adına güzel işler yaptıklarını ifade etti.

Takımdaki arkadaşlık ve uyumun üst seviyede olduğunu vurgulayan Palaz, şunları kaydetti:

"Bu bir şehrin ayağa kalkması, diriliş göstermesi, bir yere gelebilmesi için bu tarz birlikteliğin önemi çok fazla. Biz arkadaşlarımızla bu bütünlüğü yakaladığımıza inanıyoruz. Bu havayı bozacakların uzak tutulması gerektiğini düşünüyorum. İyi giden şeylere bazıları, her zaman çomak sokmak isteyebilir. Bandırmaspor bu şehrin takımı ise biz de bu şehri aslanlar gibi temsil etmeye çalışıyorsak, köstek olmak yerine, destek olmaya çalışan destek olan  insanlarla yürümek daha önemli."

Bu hafta sonunda çok önemli bir maça çıkacaklarını dile getiren Palaz, "İnegöl maçı gerçekten ligin önemli bir karşılaşması, bu maçı kazandığımız zaman büyük bir avantaj yakalayacağız. Biz zirvede yanımıza ortak istemiyoruz. Zirvede tek kalmayı hedefliyoruz. Zirvede tek kalmak için de bu maçı 3 puanla geçip, hedefe varmak istiyoruz. Bizim bizden başka rakibimiz olmadığını düşünüyorum. Takımıma güvendiğim için arkadaşlarıma güvendiğim, bu potansiyeli gördüğüm için ortak istemiyoruz. İnşallah bunu sezon sonuna kadar böyle götürürüz" diye konuştu.

11 yıldır Bandırmaspor formasını giyen Ali Serin de Bandırmaspor'un bir üst lige çıkacağına inandığını söyledi.

Buna takımın ve taraftarlarının da inandığını belirten Serin, "Bu sene olacak inşallah. İlk hedefimiz direkt olarak PTT 1. Lig'e çıkmak. Ligin artık yarısı geldi. Belli bir puan farkına ulaştık. İnegöl maçı çok önemli. Kazandığımız takdirde, bir numaralı takım biziz diyeceğimiz bir maça gidiyoruz" dedi. - Balıkesir

Kaynak: AA / Spor

İnegölspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title