Haberler

Bandırma Tren Garında Yoğunluk

Trenden genel görüntü-Gardan genel görüntü-Yolculardan genel görüntü ve diğer detay görüntüler Bandırma Tren Garında bayram yoğunluğu Ramazan Bayramı'nı Ege kıyılarında geçiren ve dönüş için demiryolu ulaşımını tercih eden tatilciler, Bandırma Tren Garı'nda yoğunluğa neden oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ-Trenden genel görüntü-Gardan genel görüntü-Yolculardan genel görüntü ve diğer detay görüntüler Bandırma Tren Garında bayram yoğunluğu Ramazan Bayramı'nı Ege kıyılarında geçiren ve dönüş için demiryolu ulaşımını tercih eden tatilciler, Bandırma Tren Garı'nda yoğunluğa neden oldu. Bayram tatilini Güney Marmara'daki tatil merkezilerinde geçiren çok sayıda vatandaş tatilin sona ermesiyle birlikte gara akın etmesiyle yoğunluk meydana geldi.TCDD Genel Müdürlüğü İzmir-Bandırma arasında çalışan 6 Eylül ve 17 Eylül Ekspres tarifeli seferlerine 60 kişilik ek vagon koyduklarını belirtti. Yetkililer yoğunluğun pazartesi ve salı gününe kadar devam edebileceğini bildirdi.Diğer yandan tren garında misafirler ile onları uğurlayanlar arasında duygusal görüntüler oluştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Bandırma Eylül Ege Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title