Haberler

Bandırma Şoförler Odası Başkanı Acar Güven Tazeledi

Güncelleme:

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Şoförler ve Otomobilciler Odasının olağan genel kurulunda, mevcut başkan Ali Acar tekrar göreve seçildi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın olağan genel kurulunda, mevcut başkan Ali Acar tekrar göreve seçildi.

Şoförler Odası Düğün Salonu'nda yapılan kongrede Ali Acar ile Ruhi Duralı yarıştı. Acar'ın açılış konuşmasının ardından denetim kurulu raporları okunarak kabul edildi. İlk konuşmayı Duralı yaptı. Genel kurul kararının üyelere geç ulaştırıldığını söyleyen Duralı, "Düğün salonumuzun üyelerimize yüzde 50 indirimle kiralanmasını yanlış buluyorum. Kendi üyelerimize sadece masraflar karşılığında salonumuz kiraya verilmeleridir. Odamız tarafından öğrencilere verilen bursların kimlere verildiği açıklanmalıdır. Oy kullanacak üyelerimizin listelerinin lokalimize değil, düğün salonuna asılmasının sebebi nedir? Burası gündüz saatlerinde kapalı değil mi? Bu listelerde yanlışlıklar olduğunu söylüyor ve buradan itiraz ediyorum. Kurtarıcı ve ambulans hizmetlerimiz yeterli değil. Bunun için yeni araçlar alınmasını istiyorum" dedi.

Daha sonra üyelere hitaben bir konuşma yapan Ali Acar, üyelerine kendi dönemlerinde avukatlık hizmetleri vermeye başladıklarını söyleyerek, "30 davadan sadece bir tanesini kaybettik. Bu yardımlarımız yeni dönemde de devam edecek. Plakalara koyduğumuz sınırlama ile taksi plakaları değerlendi. Bu genel kurulumuzu kendi salonumuzda yapmaktan gurur duyuyoruz. Eleştirileri çok haksız buluyorum. Daha bu odanın iktisadi işletme olduğunu bile bilmiyorlar. Salonumuzu maliyetine kiralayın diyorlar. Biz üyelerimize maliyetinin altında salonumuzu kiralıyoruz" dedi.

Ali Acar ve ekibi 354 oy alarak tekrar Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığına seçildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Bandırma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title