Haberler

Bandırma'nın En İyileri Belli Oldu

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bandırma’nın En İyileri Ödül Töreni ile gecede sahiplerini buldu.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bandırma'nın En İyileri Ödül Töreni ile gecede sahiplerini buldu.

Bandırma'nın En İyileri Ödül Törenine Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Balıkesir Vali Yardımcısı Mehmet Şahin, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ak Parti Geçmiş Dönem Milletvekili Cemal Öztaylan, Kurum Müdür ve Amirleri, İşadamları, İş Kadınları, STK'lar ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Cemiyet Başkanı Cemal Vural Atabey, "Biz Bandırma Gazeteciler Cemiyeti olarak her yıl siyaset, spor, bürokrasi, eğitim ve benzeri dallarda kültürel hayata katkıda bulunan kişi ve kurumlarımızı onurlandırmak ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla bu güzel etkinliği düzenledik. Gazetecilik mesleği tarafsız haber verme, toplumsal konularda duyarlılık ve farkındalık oluşturma açısından kutsal bir meslektir. Bandırma'daki yerel basının ayakta kalabilmesi ve gazete sahiplerinin yayın organlarının devamlılığını sağlayabilmesi için desteğe ihtiyaçları bulunmaktadır. Yerel basının ayakta kalabilmesi için abonelik ve reklam yönünden desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti'nin kendi insiyatifi ile 3 özel ve 12 ayrı kategoride hazırlanan ödüller de sahiplerini buldu. Gazetecilik Onur Ödülüne Duayen Gazeteci Sayim Alkazak, geçtiğimiz aylarda görev yaptığı Bandırma spor'da maç esnasında kalp krizi geçirerek yaşama veda eden ünlü Teknik Adam Turhan Özyazanlar ve 17 Eylül Üniversitesi'nin kentimize kazandırılması başta olmak üzere uzun yıllar Bandırma siyasetine gerek Belediye Başkanı gerek Milletvekili olarak hizmetleri ile damgasını vurmuş Ak Parti Geçmiş Dönem Milletvekili Cemal Öztaylan'da özel ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı.

Bandırma'nın En İyileri Ödül Töreninde yılın sporcusu Ayten Demir, Yılın STK'sı Müsiad, Yılın işadamı Abdullah Çolak, Yılın iş Kadını Janset Balcı, Yılın Girişimcisi İlknur Pazarcık, Yılın siyasetçisi Sema Kırcı, Yılın bürokratı Muzaffer Şenveli, yılın spor takımı Bandırmaspor Kız Hentbol Takımı, Yılın Gazetecisi Tufan Dalgıç, Yılın Markası Dönce Yoğurt olarak seçildi. Ödül kazananlara ve geceye katkıda bulunan sponsorlara ödülleri takdim edilmesinin ardından gece sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir AK Parti Bandırma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title