Haberler

Bandırma Mem'de Veda ve Hoşgeldin Programı

Balıkesir’in Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi (MEM) personeli, görev değişikliği yapılan müdürleri için veda ve hoş geldin programı düzenledi.

Balıkesir'in Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi (MEM) personeli, görev değişikliği yapılan müdürleri için veda ve hoş geldin programı düzenledi.

Bandırma Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Berkant Ayhan, Erdek Öğretmen Evi Müdürlüğü'ne tayin oldu. Bandırma Mesleki Eğitim Merkez Müdürlüğü görevine de Erdek Kız Meslek Lisesi Müdürü İbrahim Deren atandı. Bandırma'dan Erdek'e tayin olan Berkant Ayhan için arkadaşları veda yemeği düzenledi. İlçedeki Perama Otel'de gerçekleşen veda yemeğinde, Ayhan'a yaptığı hizmetlerden dolayı çiçek ve teşekkür plaketi verildi. Yeni okul müdürü İbrahim Deren için de aynı gece hoş geldin pastası kesildi. Deren, eğitimcilerle tanıştı. Eğitimciler, gece boyunca sohbet edip eğlendi. Zaman zaman hüzünlü anlar yaşandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Balıkesir Bandırma Erdek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title