Haberler

Bandırma Kaymakamlığı'ndan Sosyal Proje

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Kaymakamlığı, ’’Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün’’ projesiyle Bandırma Öğretmen Evinde basın açıklaması yapıldı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma Kaymakamlığı, "Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün" projesiyle Bandırma Öğretmen Evinde basın açıklaması yapıldı.

Basın açıklamasına, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yıllık, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muzaffer Şenveli, Bandırma Engelli ve Sakatlar Dernek başkanları ve üyeleri katıldı. Manyas Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Yasin Nuri Çakır "Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün" konulu bir bilgi vererek, "Projemizin ana teması engelliler. Dünya nüfusunun yüzde 20'si engelli. Bu oran Türkiye'de yüzde 25. Dünya'daki engellilerin yüzde 80'i gelişmekte olan ülkelerde. Türkiye'de gelişmekte olan ülkeler içerisinde yer aldığı için bizde böyle projeyi hata geçirmeyi hedefledik" şeklinde konuştu.

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ise yaptığı açıklamada, "Bandırma'da Şehit ailelerimize, gazilerimize, yetimlerimize, öksüzlerimize ve sonunda da 2 haftadır Engelli vatandaşlarımıza ulaştık. Yılın her günü devletin sıcaklığını ve şefkatini biz o engelli olan vatandaşlarımıza göstermemiz lazım. Onun için de Bandırmamızda engelli olan vatandaşlarımızın sayısını bilmemiz lazım. Onlar bizim başımızın tacı. Engelli olan vatandaşlarımızı ve onların ailelerini yaşamın içine koymak, onlarla beraber olmak, onların üretime yönelik hareketlerinde teşvik etmek için bu proje yapılmıştır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Küçük Balıkesir Bandırma Türkiye Yerel Haberler

title