Haberler

Bandırma Kaymakamı Sonel Bandırmaspor Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırmaspor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırmaspor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ve bazı yöneticilerle tesisleri gezen Sonel, tespit edilen eksiklerin giderilmesi için maddi manevi Bandırmaspor'un yanında olduklarını söyledi.

Yönetimin çok ciddi ve güzel işler yaptığını ama özellikle kurumsallaşmanın da büyük önem taşıdığını ifade eden Elmastaş, "Bandırmaspor'un 50. yılı, ümit ediyorum ki, bu yıl Bandırma ailesi olarak maddi manevi destek vererek, katkıda bulunarak, PTT 1. Lig'de göreceğiz. Bandırmaspor'a herkesin özellikle de gençlerin sahip çıkmasını bekliyoruz. Bu yıl bordo-beyaz takımımızı PTT 1. Lig'de görmek hepimizi çok mutlu edecek. Bunun için de herşeye varız. Bandırmaspor başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Hakikatten çok ciddi ve güzel çalışmaları var" dedi.

Elmastaş ise eksikleri yerinde tespit ettiklerini dile getirerek, "Değerli fikirlerinde faydalandık. Bandırmaspor'a ve futbola verdiği desteği daha öncesinde duymuştuk. Bundan sonra Bandırmalı ve Bandırmasporlu olduğunu da kendileri söylüyorlar. Bu sene 50. yılımızı, Belediye Başkanımızla, İlçe Kaymakamımızla, tüm Bandırmalılarla ve taraftarlarımızla birlikte coşkuyla kutlamak ve şampiyonlukla noktalamak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Bandırma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title