Haberler

Bandırma İibf Kampüsü'ne 6 Bin Kişilik Cami Yapılacak

Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan, kampüs alanına 6 bin kişilik bir cami yapılması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan, kampüs alanına 6 bin kişilik bir cami yapılması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 28 dönüm arazi üzerine yapılacak caminin, 2 yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Bu kapsamda, Bandırma Üniversite Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin kurulduğunu kaydeden Arslan, "Dernek, camiyle ilgili bir katılım bankasının Bandırma Şubesi'nde hesap açtı. Projeyi Diyanet İşleri Başkanlığı ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle yapmayı planlıyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i makamında ziyaret ettik. Diyanet İşleri Başkanlığımız üniversite gençliğinin camilerle buluşmasını önemsiyor. Bundan dolayı 2 yılda bitirilmesi öngörülen cami, daha da erken bitebilir" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Bandırma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title