Haberler

Bandırma'da Yol Yapım ve Onarım Çalışmaları

Balıkesir’in Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde sürdürülen yol yapım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Balıkesir'in Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde sürdürülen yol yapım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Belediyeye bağlı ekipler, ilçenin ana arterleri üzerinde trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla yeni yollar ve caddeleri tamamlayarak yeniden kullanıma açıyor. Devam eden çalışmalar kapsamında Levent Caddesi'ni Atatürk Caddesi Liman AVM kavşağına bağlayacak olan Celal Atik Caddesi'nde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarında son aşamaya gelindi. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalarda asfaltlama çalışmalarında son aşamaya gelinirken, yolların her iki kenarına parke kaldırım döşeme çalışmaları da tamamlanıyor.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Dursun Mirza, Celal Atik Caddesi'ndeki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Bandırma'nın önemli arterlerinden biri haline dönüşeceğini söyledi.

Mirza, "Belediyemize bağlı ekiplerimiz her geçen gün daha da büyüyen kentimizde yeni yolların yapımını tamamlayarak hizmete alıyor. Bu çalışmalarımıza ilave olarak ekiplerimiz Celal Atik Caddesinde asfaltlama çalışmalarını yerine getiriyor. Çok kısa bir sürede de bu çalışmalar tamamlanacak. Celal Atik Caddesinin hizmete alınmasıyla birlikte Bandırma2nın önemli arterlerinden biri haline dönüşecek. Bu açından kent merkezindeki trafik yoğunluğunun azalmasına da katkı sağlayacak" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bandırma Belediyesi Atatürk Caddesi Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title