Haberler

Bandırma'da Halkın Çöp Konteyneri Şikayeti

Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki bazı vatandaşlar, çöp konteynerlerinin pis olmasından dolayı konteynerlerin yerlerinin değiştirildiğini ve bu nedenle de komşuluk ilişkilerinin bozulduğunu söyleyerek belediyeye dilekçe yazdı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki bazı vatandaşlar, çöp konteynerlerinin pis olmasından dolayı konteynerlerin yerlerinin değiştirildiğini ve bu nedenle de komşuluk ilişkilerinin bozulduğunu söyleyerek belediyeye dilekçe yazdı.

İlçenin Paşabayır Mahallesi'ndeki 10. Sokak sakini Halis Kahraman, çöplerin boşaltım işlemlerinden sonra konteynerlerin görevliler tarafından gelişigüzel bırakıldığını ve konteynerlerin de koku ve pislik içinde olduğunu ifade etti. Bazı mahalle sakinlerinin de bu nedenle daha iyi başka bir konteyner ile kendi konteynerlerini değiştirdiklerini ve bu nedenle de sık sık tartışmalar ve kavgaların yaşandığını söyleyen mahalle sakini, çöp konteyneri yerlerinin boyanarak yada başka bir yöntemle belirlenmesini, konteynerlerin sık sık temizlenmesini talep eden bir dilekçe yazıp, 11 Ağustos 2015 günü belediyeye başvurdu. Onaylanarak alınan dilekçenin üzerinden 17 gün geçmesine rağmen olumlu yada olumsuz bir yanıt almayan mahalle sakini Halis Kahraman, tepkisini dile getirerek, "Bu sorunun yalnızca bizim sokakta yaşandığını sanmıyorum. İlçenin bir çok yerinde bu sorunla karşılaşılıyordur. Belediye görevlileri döktükleri konteynerleri yerlerine bırakmıyor. Zaten ağır bir koku ve pislik içinde olan konteynerlerin kapaklarını da açık bırakıyorlar. Her türlü pislik ve hastalık sokaklarda kol geziyor olabilir. Temiz bir konteyner bulan bazı vatandaşlar da kendi konteynerlerinin yerlerini değiştirince mahallede kavga çıkıyor. Belediyeye verdiğim dilekçede bunları yazdım ve konteynerlerin sık sık temizlenip, yerlerinin de işaretlenmesini talep ettim. Dilekçelere 15 günde yanıt verilmesi gerekiyor ama 17 günden fazla oldu hala olumlu yada olumsuz cevap alamadım. Hakkımızı aramak için ne gerekiyorsa yapacağız. Birileri mutlaka halkın sorunuyla ilgilenecektir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halis Kahraman Balıkesir Bandırma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title