Haberler

Kimsesi Olmayan Sadık Saltık Çekyatla Kayalıklardan Yuvarlanarak Öldü

Güncelleme:

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde açık havada çekyat üzerinde yatan 63 yaşındaki Sadık Saltık, kayalıklardan yuvarlanarak yaşamını yitirdi. Savcılık bu garip olayı araştırıyor.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde açık havada çekyat üzerinde yatan 63 yaşındaki Sadık Saltık, kayalıklardan yuvarlanarak yaşamını yitirdi. Savcılık, aşırı alkol alan ve çekyatı kayalıklara asılı kalan Saltık'ın, uyurken çekyatı ile yuvarlanarak mı öldüğünü, yoksa cinayete mi kurban gittiğini araştırıyor.

KIŞIN BOŞ BİNALARDA YAZIN AÇIK HAVADA YAŞIYORDU

Bandırma'da Sadık Saltık yıllar önce eşinden boşandıktan sonra sürekli alkol almaya başladı. Çocuğu olmayan ve çalışmayan Saldık Saltık kış aylarında boş binalarda, yazın ise açık havada uyuyordu.

SOKAKTA BULDUĞU ÇEKYAT VE BİR İNCİR AĞACI GÖLGESİ

Saltık son olarak sokakta bulduğu bir çek yatı Hacıyusuf Mahallesi Salih Caddesi üzerinde bir incir ağacının altına yerleştirdi ve burada yatmaya başladı. Saltık'ın cesedi bu sabah, yattığı yerin hemen altındaki yaklaşık 25 metrelik kayalıklarda mahalle sakinleri tarafından bulundu. Çekyatı ise kayalıklara asılı kalan Saldık'ın ölümünü şüpheli bulan savcılık, soruşturma başlattı.

POLİS İKİ ŞÜPHE ÜZERİNDE DURUYOR

Sürekli alkol alan Saltık'ın, uyurken dönmek istediği bir sırada devrilen çekyatı ile kayalıklardan yuvarlanarak yaşamını yitirdiğini düşünen polis, itilerek öldürülmüş olma ihtimalini de değerlendiriyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Bandırma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (5)

PINOKYA BURUNLULAR:

ITILDIGI BELLI

20
5
yanıtYanıtla
AKSAKALLI DEDE:

KİM İTECEKKİ ZATEN SOKAKLARA İTİLMİŞ BU İNSAN BAKSANIZA KENDİNDE OLSA SOKAKLARDA YATARMI YATMAZ EEE DAHA NEE DEMEKKİ RAHATSIZ

17
0
yanıtYanıtla
DERBEDER:

ALKOLLE ARKADAŞ OLANIN KİMSESİ OLMAZ HERALDE ALKOLÜ ARKADAŞ EDİNDİYSE EŞDOST AKRABA ÇOLUK ÇOCUK HERKEZ TERKETMİŞTİR . . BENCEDE ÇOK İYİ YAPMIŞLAR

5
4
yanıtYanıtla
deli ali veya veli:

4 milyon suriyeli besliyoruz gerisi boş. şimdi çıkıp 3 milyon diyen sazanları düşünüyorum. . . ha ha

5
3
yanıtYanıtla
BULUT:

ELİNDE OLAYDI HISIM AKRABA ÇOK OLURDU HEM ELİNDE YOK HEM KAFADA AKIL YOK NE YAPSIN GARİP

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title