Haberler

Bandırma'da Adliye Personeline Veda Yemeği

Balıkesir’in Bandırma Adliyesi’nde uzun yıllar görev yapan 3. Asliye Ceza Mahkemesi Kalemi Şeyma Baltalı için veda yemeği düzenlendi.

Balıkesir'in Bandırma Adliyesi'nde uzun yıllar görev yapan 3. Asliye Ceza Mahkemesi Kalemi Şeyma Baltalı için veda yemeği düzenlendi.

İlçedeki Adliye Sarayı'ndaki 3. Asliye Ceza Mahkemesi Kalemi görevini yürüten Şeyma Baltalı İstanbul'a tayin oldu. Tayin nedeniyle, adliye personeli arkadaşlarına, Pera isimli restoranda veda yemeği düzenledi. Adliye personeli, müzik eşliğinde eğlenip stres attı. Gecede veda konuşması yapan Şeyma Baltalı, "Bundan sonra İstanbul'da hizmet edeceğim. Buradaki çalışma arkadaşlarımdan ayrılacağım için üzüntülüyüm. Görev süremde bana yardım ve desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Baltalı'nın arkadaşları, vedalaşırken hüzünlü anlar yaşadı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Asliye Ceza Mahkemesi Balıkesir İstanbul Bandırma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title