Haberler

Bandırma Çöplüğünde 6'ncı Kez Yangın Çıktı

Güncelleme:

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'ndeki çöp sahasında yine yangın çıktı. Bu yıl 6'ncı kez çıkan yangına itfaiye müdahale etti.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'ndeki çöp sahasında yine yangın çıktı. Bu yıl içersinde 6'ncı kez çıkan yangının söndürülmesi için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahalede bulundu.

MAHALLELİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Bandırma'da bu yıl içinde 5 kez yangın çıkan ve daha sonra söndürülen Ayyıldız Mahallesi yakınlarındaki çöplük alanı, altıncı kez yanmaya başladı. Metan gazının sıkışması sonucu çıkan yangın sonrası alevler çöplük yakınındaki arazideki otları da tutuşturdu. Çöplük yakınlarında bulunan Çalışkanlar Mahallesi dumandan etkilendi.

170 TON ÇÖP DÖKÜLÜYOR

Şiddetli lodosun etkisiyle büyüyen yangının kontrol altına alınması için Büyükşehir Belediyesi'nin Bandırma'daki 2 arasöz aracı çalışmaya başladı. 150 bin nüfusu olan Bandırma'da yaklaşık 50 dönüm büyüklüğündeki araziye her gün 170 ton çöp dökülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Bandırma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title