Haberler

Bandırma'da Bebeğini Boğup Denize Atan Üniversiteli ve İkizi Tutuklandı

Güncelleme:

Balıkesir Bandırma'da bebeğini boğup cesedini denize attığı öne sürülen üniversiteli 21 yaşındaki E.Ö. ve kendisine yardım eden ikiz kardeşi tutuklandı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, birlikte olduğu erkek arkadaşından hamile kalan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki E.Ö., geçen salı günü dünyaya getirdiği bebeğini yastıkla boğarak öldürdükten sonra çantaya koyarak sahilden denize attığı iddiasıyla gözaltına alındı. E.Ö. ve kendisine yardım ettiği öne sürülen ikiz kardeşi K.Ö., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, çantayla denize atılan bebeğin bulunması için aramalar sürdürülüyor.

Bandırma Meslek Yüksek Okulu'nda eğitim gören E.Ö., iddiaya göre, birlikte olduğu erkek arkadaşı C.B.'den hamile kaldı. İlçede bulunan özel hastanede doğum yapan E.Ö., ikametgah adresi olarak Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı İdriskoru köyünü gösterdi.



AŞI YAPILMAYINCA ORTAYA ÇIKTI

Biga İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı ekipler E.Ö.'nün çocuğunu aşı için Sağlık Ocağı'na getirmemesi üzerine İdriskoru köyüne gitti. Genç kadının sağlık çalışanlarına bebeğini Bandırma'da kaybettiğini söylemesi üzerine olayla ilgili Biga Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.



AİLE DİNLEMEYE ALINDI

Biga Cumhuriyet Savcılığı, olay yerinin Bandırma olduğunu gerekçe göstererek dosyayı Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi. Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı E.Ö.nün Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulunmaması üzerine kendisi ile ikiz kardeşi K.Ö.'nün yanı sıra annesi H. Ö. ve erkek arkadaşı C.B.'yi iletişim dinlemesine aldı. Yapılan dinleme sonrasında E.Ö. ve ikiz kardeşi güvenlik güçlerince Bandırma'daki konutlarında gözaltına alındı. E.Ö. ile ikiz kardeşi emniyetteki ifadelerinde, bebeği yastıkla boğduktan sonra çantaya koyup denize attıklarını söyledi. Bunun üzerine polis, anne H.Ö. ile erkek arkadaşı C.B. yi de gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılan E.Ö. ile ikizi K.Ö. 'kasten ve tasarlayarak adam öldürmek' suçundan tutuklandı. Erkek arkadaşı C.B. ile annesi H.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada denize atıldığı öne sürülen bebeğin bulunmasına yönelik arama çalışmalarına ise devam ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Balıkesir Bandırma Biga 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

Can baba:

üniversitelerde bilimden başka herşey oluyor. . yok rock festivalleri, yok bahar şenlikleri, yok spor taraftarları, yok siyasi partiler, aynı evde kalan kızlı erkekli gruplar. . öyle ya, özgürlük!

43
5
yanıtYanıtla
ömer:

işte cumhuriyetin yetiştirdiği LAİK öğrenciler

22
6
yanıtYanıtla
Deniz gibi:

Yapmışsın bir hata doğurup bıraksaydın güvenli bir yere. . O minicik masumu öldürmeseydin. . . .

26
0
yanıtYanıtla
Sezgin:

3 ay önce erkek arkdaşıyla birlikte olduysa nasıl doğum yapıyor?

21
4
yanıtYanıtla
yani:

ne 3 ü ne besi sende elli ben diyeyim 100

yanıt1
yanıt0
İnsan.:

Bu korkudur arkadaşım. Bunun ismi töreden, aileden, anadan, babadan ve insanlardan korkudur. Bu iğrençliği yapmak korkunun, hor görülmenin, aşağılanmanın sonucudur. İnsan olarak sadece bu kadından değilde, böyle bir durumda kalmış her insanı aşağılayıp hor görenden de iğreniyorum. Elbette bu doğru bir şey değil. Ama evlilik dışı bir çocuk ve anne hiç bir zaman aşağılanmamalıdır. Toplumca değişmek dileği ile. . Saygılar.

4
19
yanıtYanıtla
Can Baba:

üniversitelerde bilimden başka herşey oluyor. . yok rock festivalleri, yok bahar şenlikleri, yok spor taraftarları, yok siyasi partiler, aynı evde kalan kızlı erkekli gruplar. . öyle ya, özgürlük!

21
2
yanıtYanıtla
OkyMobil-ANDROID:

Allah sizi bildiği gibi yapsın. O masum çocuktan ne istediniz vicdansizlar

20
0
yanıtYanıtla
ısparta lı ülkücüler:

cağdaş ve laik gencliyi sonu böyle

13
5
yanıtYanıtla
ÇARŞI KARTAL:

ÖNCE Bİ HALT EDİP ÇOCUK YAPIN SONRA ALLAHIN VERDİĞİ CANA KIYIN. ALLAH ISLAH ETSİN!!!

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title