Haberler

Bandırma Bayan Basketbol Hedef Yükseltti

Bandırma Basketbol Bayan Basketbol takımının başarılı Coach’ı Gülşah Özgül, bölgesel lige katılarak büyük tecrübe kazandıklarını söyledi.

Bandırma Basketbol Bayan Basketbol takımının başarılı Coach'ı Gülşah Özgül, bölgesel lige katılarak büyük tecrübe kazandıklarını söyledi.

Bayan Basketbol Bölgesel Lige katılma kararını yönetim ile beraber oldukça zorlanarak vermiştik diyen Coach Özgül "Ancak iyi ki bu lige katılmaya karar vermişiz. Alt yapıdan gelen oyuncularımız ile lige katılarak tecrübe kazandık. Kızlarımızın önünde hedef bir lig olması onları cesaretlendirdi. Çok genç oyuncularımızla Bayan Bölgesel liginde 4 galibiyet almayı başardık. Oysaki lige katılırken hiç galip gelmemeyi göze almıştık. " dedi.

Her yıl hedeflerini biraz daha yükselterek ilerlemek istediklerinin altını çizen Coach Gülşah Özgül, "Yeni salonumuz bu senenin sonunda hizmete girecek. Takımımız önümüzdeki sene maçlarını kendi salonlarında oynayacak. Amatör bir kulüp olarak bu ilki başarmanın mutluluğunu hep beraber yaşayacağız. Haftaya Bursa deplasmanında ligi tamamlayarak önümüzdeki senenin planlamasını başlayacağız. Önümüzdeki sene ligde play of'u hedefleyeceğimiz için oyuncu transferine gideceğiz. Ama alt yapıdan gelen kızlarımızın da önünü asla kesmeyeceğiz. 2 sene sonraki hedefimiz kulüp olarak daha üst liglerde yer almaktır. Genç takımımız da büyük bir başarıya imza atarak Balıkesir şampiyonu olarak Türkiye grup finallerine gitmeye hak kazandılar. 27 Mart 1 Nisan tarihleri arasında oynananca grup finallerinin ardından Türkiye şampiyonasına katılmak istiyoruz. Bize inandıkları için yönetim kurulumuza, yardımcı hocalarıma en çok da kocaman yürekli kızlarımıza onların ailelerine çok teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Bandırma Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title