Haberler

ABD'li Genç: Bana Sevgili Bulana 10 Bin Dolar Vereceğim

Güncelleme:

Ren Lu You, kendisine sevgili bulana 10 bin dolar verecek. Ancak genç iş adamının bir şartı var. Kimsenin aracılığı olmadan onunla tanışırsanız para alamıyorsunuz.

Özel sermaye şirkentinde çalışan You, bir gazeteye verdiği röportajda son 10 aydır birçok kadınla buluşmaya gittiğini ama henüz hayallerindeki kadını bulamadığını belirtti.

10 BİN DOLAR VERECEK

Bu durumun çözümünü ise dateren.com (Ren ile buluş) adlı internet sitesini oluşturarak bulan 29 yaşındaki You bu sayede hayatını paylaşabileceği kadını bulacağına inanıyor. Ren Lu You'ya kız arkadaş bulup 10 bin doları almak için ise önerdiğiniz kişiyle birlikte siteye başvurmanız yeterli.

ARACIYLA TANIŞMAYAN PARAYI ALAMIYOR

You tanıştırdığınız kişiyle altı aydan fazla birlikte olursa, o zaman size 10 bin dolar veriyor. Ancak genç iş adamının bir şartı var. Kimsenin aracılığı olmadan Ren Lu You ile tanışırsanız 10 bin doları alamıyorsunuz.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

DILGEŞ:

Ne manyak insanlar varmış...

6
0
yanıtYanıtla
HALE:

Bana ver 10. 00 doları sevgilin olurum işte :)

6
0
yanıtYanıtla
Konya42:

Vay Kurnaz vay Kadinlarla tanis 6 Ay dolmadan yenisini dene oh ne ala Muala, Adam kurnaz asil salak sizsiniz. . .

5
0
yanıtYanıtla
İStanbul:

bende benimle çıkacak kıza İNDİRİMLİ AKBİL veriyorum içinide aylık dolduracam söz :)))))

4
1
yanıtYanıtla
İStanbul:

Kurduğu sitenin reklamını yapıyorlar gizli reklam bunlar . . . 10000 doları verse bile o siteye girenler sayesinde bu süreçte parayı kak kat kaldırıyor adam çok zeki bence :)))

4
0
yanıtYanıtla
DETROİT:

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN :D

3
0
yanıtYanıtla
yazgülü:

abd de yaşıyorsun, zenginsin ama bi eş bile bulamıyorsun ne kadar acı bi durum

3
0
yanıtYanıtla
tatar:

ah be hocam az tip olaydı paran da cebinde kalırdı

3
0
yanıtYanıtla
simdiki:

Adam internet sitesi kurmus burdadada reklami yapiliyor e haliylede para soz konusu oluncada kizlar cok girer o siteye erkeklerde kizlarin oldugunu dusunecek onlarda girecek eee netice ne oldu adam 10 bin dolar verecek o site reklami sayesind3 10000 dolar kazanacak asil seb3b budur

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allla

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title