Haberler

    Bambaşka Bir İtunes Geliyor!

    Apple'ın ya çok sevilen, ya da nefret edilen uygulaması iTunes, tarihi bir değişimin eşiğinde!

    Apple'ın iTunes'u sık sık güncellemesi alışılmadık bir şey değil. Ancak bir sonraki büyük iTunes güncellemesi, streaming (akışkan) yayın odağı ile uygulamanın ilerlediği yönü ciddi bir şekilde değiştirebilir.

    Bu durum, Apple'ın müzik stream hizmeti ile ilgili söylentilerle örtüşüyor. İddialara göre bu hizmet, iTunes Radio ve Beats Music'i, Apple tarafından yönetilen tek bir stream platformuna dönüştürecek.

    Business Insider'ın kaynaklarına göre, bu platform, Apple'ın iTunes'u en baştan tasarlaması sonucunu doğuracak ve yeni iTunes, bu yeni hizmeti odak noktası olarak kullanacak.

    Söylenenlere göre, yeni iTunes, müzisyenler tarafından düzenlenen müzik listelerine ağırlık verecek ve bu proje DJ Zane Lowe tarafından yönetilecek.

    Apple, halen müzisyenler ile görüşerek detaylardaki sorunları çözmeye uğraşıyor ve bu yüzden, yeni iTunes'un gerçeğe dönüşmesi için biraz daha zaman geçmesi gerekebilir. Yine de bu söylentilerin gerçeğe çok yakın olduğu kesin. Eğer iTunes gelecekte de önemli bir noktada kalmak istiyorsa, bu yönde ilerlemesi Apple'ın yararına olacaktır...

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title