Haberler

Balyoz Sanıklarından Yeniden Yargılanma Talebi

Balyoz Planı davasında hüküm giyen 5 sanık, infazlarının durdurularak yeniden yargılanma kararı verilmesi talebinde bulundu.

Balyoz Planı davasında aldıkları hapis cezası Yargıtay tarafından onanan İhsan Balabanlı, Bekir Memiş, Mustafa Önsel, Hanifi Yıldırım ve Yüksel Gürcan'ın avukatınca İstanbul nöbetçi ağır ceza mahkemesine verilen dilekçede, aynı yöndeki taleplerinin daha önce özel yetkileri devam eden mahkemelerce reddedildiği belirtildi.

"Bu mahkemelerin taraflı ve özellikle mahkumiyet için özel görevlendirildiğinin tüm kamuoyunca bilindiği" ileri sürülen dilekçede, özel yetkileri devam eden mahkemeler kaldırıldıktan sonra, bu talebin bağımsız ve tarafsız mahkemeler önünde yenilenmesi gereğinin doğduğu kaydedildi.

Bu kişiler hakkındaki yargılamanın yenilenmesi istenen dilekçede, sanıkların beraat edeceklerine dair ciddi bulgular bulunduğundan daha fazla mağduriyetlerine neden olmaması için öncelikle haklarındaki infazın durdurulması talep edildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İhsan Balabanlı Bekir Memiş Yargıtay İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Esra EsenBulum@hotmail.com:

Insallah balyoz mahkumlarida cikarda adalet yerini bulur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title