Haberler

Balyoz İhbar Mektupları Konya'daki Fetö İmamlarına Gitmiş (2)

23 KİŞİ GÖZALTINA ALINIDIKonya'da darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, haklarında yakalama kararı çıkan, aralarında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın bölge imamlarının da olduğu, çoğunluğu avukat 29 kişiden, 23'ü gözaltına alındı.

23 KİŞİ GÖZALTINA ALINIDI

Konya'da darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, haklarında yakalama kararı çıkan, aralarında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın bölge imamlarının da olduğu, çoğunluğu avukat 29 kişiden, 23'ü gözaltına alındı. Gözaltına alınan bölge imamlarından avukat Abidin Gürsoy'un da aralarında bulunduğu şüpheliler, Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra sorgulanmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

Bölge imamlarından  'Fatih' kod adlı Yalçın T., 'Hikmet ' kod adlı Muhammed E., 'Sabit' kod adli Abdülkadir Y.'nın yurt dışına kaçtığı, diğer şüphelilerin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title