Haberler

Balyoz Davasından Beraat Eden Komutan Göreve Geri Getirildi

Güncelleme:

Balyoz davasında 3 yıl 5 ay 15 gün tutuklu yargılandıktan sonra beraat eden Kıdemli Albay Yusuf Kelleli, Darbe girişiminden sonra Antalya İl Jandarma Komutanı olarak göreve başladı.

15 Temmuz'daki darbe girişimi soruşturması kapsamında Antalya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

GÖREVE BAŞLADI

Yurdagül'ün yerine Kaş ilçesinde 1996 yılında teğmen olarak görev yapan Kıdemli Albay Yusuf Kelleli atandı. Kelleli, dün akşam saatlerinde kente gelerek görevine başladı.

BALYOZ DAVASINDAN BERAAT ETMİŞTİ

Öte yandan, Kıdemli Albay Kelleli, 2011 yılında 'Balyoz davası' olarak bilinen davada toplam 3 yıl 5 ay 15 gün tutuklu yargılandıktan sonra beraat etmiş, Ankara 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açtığı maddi ve manevi tazminat davasında toplam 1 milyon 55 bin lira tazminat kazanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Kelleli Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (19)

OZAN:

KAFASINA KURŞUN SIKARAK KENDİNİ ÖLDÜREN ALİ TATAR KOMUTANI GERİ GETİREBİLECEKLERMİ. . . DİNSİZ İMANSIZLAR. . BUNLARA SEBEP OLAN KİM ? DÜŞÜNÜN BAKALIM. . . .

31
2
yanıtYanıtla
ÖKÜZ ÖLDÜ ORTAKLIK MEVTA:

HATIRLARMISINIZ BİLMEM DAHA YAKIN ZAMANDA FETHULLAHÇILARI EMNİYETE ASKERİYEYE YERLEŞTİRİRLERKEN TAYİB MEYDANLARDA ERGENOKONCULARIN BALYOZCULARIN ARKASINDAN KONUŞUYORDU HAYIRDIR ŞİMDİ NE OLDUDA FİKİR DEĞİŞTİRDİLER ACEB??

26
6
yanıtYanıtla
kim yalancı:

aklım almıyor insanın beyni duruyor daha dün bunlar vatan haini ilan edildi bugun görev verildi

24
3
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Bunlari bana suikast düzenlediler diye hapse attiran Bülent Arinctir. Bülent Arinc ne zaman hapse tikilacak?

26
0
yanıtYanıtla
hak:

Sarayin oyunlari bitmez!

15
7
yanıtYanıtla
ASMAYA KESMEYE GELDİK:

İDAM CEZASI OLSA BU İNSANLAR DA İDAM EDİLECEKTİ ZAMANINDA UYANIN KOYUNLAR

13
2
yanıtYanıtla
BEN TURKUM:

ESKI DUSMANLAR DOST OLMUS DOSTLAR DUSMAN OLMUS BOYLE ULKE YENETILMEZ HALA SENI KANDIRIYORLAR

11
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Demekki suçsuzmuş. . o adam hakkını helal eder mi etmez

10
4
yanıtYanıtla
ak lan:

ak adaletin olduğu adalet sisteminde aklandılar

yanıt1
yanıt1
darbeymiş:

yağmurdan kaçarken doluya tutulduk

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title