Haberler

Balyoz Ana Davası 3 Kasım'da Görülecek

Güncelleme:

Anayasa Mahkemesi'nin haklarında "hak ihlali var" kararı verdiği 236 sanıklı Balyoz davasının yeniden yargılanmasına 3 kasım 2014 tarihinde başlanacak.

Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz Davası'yla ilgili geçtiğimiz ay verdiği, "Hak ihlali" kararının ardından davaya bakan Anadolu Adalet Sarayı 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Orgeneraller Çetin Doğan, İbrahim Fırtına, MHP Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan, emekli Oramiral Özden Örnek, emekli Orgeneral Bilgin Balanlı ve emekli Albay Dursun Çiçek'in de aralarında bulunduğu 236 sanığın yargılanma tarihini 3 Kasım 2014 olarak belirledi.

ÖZKÖK VE YALMAN TANIK OLARAK DİNLENECEK

İlk celsesi saat 09.30'da görülecek davada, eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök ile eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman ise tanık olarak dinlenecek.

TAHLİYE KARARI VERİLMİŞTİ

Anadolu Adalet Sarayı 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi’nin 18 Haziran 2014 tarihli, “Hak ihlali” kararı doğrultusunda 236 hükümlünün infazlarının durdurularak tahliyelerine ve yeniden yargılanmalarına karar vermişti.

YARGITAY'DAN BOZULAN DAVA 10 KASIM 2014 GÜNÜ

Öte yandan Balyoz Davası'nda aldıkları mahkumiyet kararları Yargıtay tarafından bozulan 88 sanığın yargılandığı davada, mahkeme ilk celse kararını vererek 25 sanığın beraatına, 62 sanığın ise dosyasını ayırarak yeniden yargılanmalarına hükmetmişti. Dosyası ayrılan 62 sanığın yargılandığı dava ise 10 Kasım 2014 tarihine ertelenmişti. 10 Kasım 2014 tarihinde görülecek duruşmada eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök ile eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman, 10 Kasım'daki duruşmada da tanık olarak dinlenecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Anadolu Adalet Sarayı Anayasa Mahkemesi İbrahim Fırtına Çetin Doğan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (4)

adalete şaşırmamak elde değil:

aym yanlı karar verdi..ozaman adama sormazmı bu mahkemeler yanlış kararmı verdi,yargıtay onamıştı....o zaman yargının verdiği tüm kararları yok saymalısınız tüm mahkumlar içerden çıkmalıdır..katiller,tecavüzcüler,vs hepsi çıksın

2
1
yanıtYanıtla
Geleceğe Geçmiş Olsun:

Ülke sisyasi tarihinin içine ettiniz. Bir elle yakalayıp bir elle bırakıyorsunuz. Olan gelecek nesillere olacak çünkü onlar ya tarihin bu dönemlerini hiç anlamayacaklar ya cemaat medyası tarafından yada hükümet medyası tarafından kendilerince anlatılana inanacaklar.

2
0
yanıtYanıtla
'''' AĞIR ÇEKİM '''':

GÖRÜN, GÖRÜN, AĞIR ÇEKİME, ALIRSANIZ,DAHA İYİ GÖRÜRSÜNÜZ...

2
0
yanıtYanıtla
CESİ:

TERTEMİZ, HİÇ DARBE YAPMAMIŞ, DARBEYE TEŞEBBÜS DAHİ ETMEMİŞ ÇOCUKLAR. MAAŞALLAH HEPSİNE.... YAKINDA MAHKEMELERDEN DE VİZE ALIR VE BODRUM, KUŞ ADASI, DİDİM, KAŞ GİBİ YERLERDE BULUNAN VİLLALARINA HUZUR İÇERİSİNDE DÖNER, VARDİYAYI TESLİM ALIRLAR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title