Haberler

Balta, Vakfıkebir'e Güveniyor

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, "Vakfıkebir bizleri meclise çok güçlü gönderecek. Büyük bir zaferle meclise girerek, Büyükliman ve Trabzon'un gür sesi olacağız" dedi.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu ve Milletvekili Adayı Muhammet Balta'nın katılımıyla açıldı. Açılışta bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta "AK Parti 2002 öncesi ile sonrasında çok şeyler değiştirdi. Biz bütün milletvekili adaylarımızla birlikte çalışıyoruz. Trabzon'da neler yapacağımızı göreceksiniz. Yakın zamanda bu projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Muhalefet bizi eleştiriyor. Onlar konuşsun, biz hizmet yapmaya devam edeceğiz. Büyükliman Bölgesi'nden iki milletvekilimiz olsun ama ikisi de iktidar partisinden olsun. Ben tekrar söylemek istiyorum; bizim 6. sıradaki adayımızın şansı, onların birinci sırasındaki adayın şansından daha fazladır. Bu tarihi fırsatı değerlendirmemiz lazım. Bizi Ankara'ya güçlü gönderin" dedi.

"Trabzonumuzun ve tüm ilçelerimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz" diyen Balta "Ben sizin evladınızım. Vakfıkebir'den gelen talepleri ve ilçenin ihtiyaçlarını gidermek için var gücümle çalıştım bundan sonrada çalışmaya devam edeceğim. Vakfıkebir'de alnımız ak dolaşıyoruz. Bütün milletvekili arkadaşlarımızla bir ve beraberiz. Trabzon'un sorunlarını çözmek bizim boyun borcumuzdur. Biz güçlü olursak Vakfıkebir güçlü olur Trabzon güçlü olur. Bunun için inşallah bu millet Trabzon'da 6'da 6 yapıp meclise bizleri çok güçlü gönderecek. Biz sizlere inanıyoruz. Büyük bir zaferle meclise girerek, Vakfıkebir'in ve Trabzon'un gür sesi olacağız" şeklinde konuştu - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Vakfıkebir Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title