Haberler

Balta Seçim Çalışmalarını Baba Ocağında Sürdürüyor

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim gezilerini baba ocağı Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde sürdürüyor.

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim gezilerini baba ocağı Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde sürdürüyor.

Balta "Muhalefet partilerinin Büyük liman bölgesi için 'Muhammet Balta nasıl olsa seçiliyor. Gelin bizi oy verin bu bölgeden iki vekil çıksın' şeklinde propaganda yaptığını hatırlatarak "Eğer Büyükliman Bölgesi'nden iki milletvekili çıkacaksa bu iktidar partisinden çıkmalıdır" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, seçim çalışmaları kapsamında Vakfıkebir'de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Kemaliye Mahallesi ve Pazaryeri esnafını ziyaretinde vatandaşlardan yoğun ilgisiyle karşılanan Balta "Şunu üzülerek söyleyeyim bazı aday arkadaşlar 'Muhammet Balta nasıl olsa çıkıyor. Büyükliman'dan iki vekil çıksın' diye bir söylem kulağımıza geliyor. Şunun altını çizerek söylüyorum. Aday olan kardeşlerimiz bu tür çirkin işlerin içerisine girmesinler. Böyle devam ederlerse isim vererek kişileri açıklarız. Bu da hoş olmaz. Biz kimseyi rencide etmeden kişilik haklarına dokunmadan siyaset yapıyoruz. Yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz. Projelerimiz hazırlanıyor. Bu millet bizlere güveniyor, onların beklediği ve istediği projelerimizi kamuoyuna açıklayarak yapmak için taahhüt edeceğiz. Ama Şalpazarı'nda ayrı bir iftira kampanyası, Tonya'da ayrı bir iftira kampanyası, Beşikdüzü'nde ayrı, Vakfıkebir'de, Çarşıbaşı'nda ayrı bir iftira kampanyası yaparak bu iftira kampanyasının altından siyasette rant elde etmek isteyen, oy alacaklarını zanneden insanlar avuçlarını yalarlar. Biz net ve açık olarak her şeyi konuşuyoruz. Eğer böyle siyaset yapacaklarsa bizlerde isim vererek açıklama yaparız. Kim ne söylediyse belgeleriyle beraber söyleriz ve kendileri rezil olurlar" dedi.

İftira kampanyalarının yerine herkesin yapacaklarını anlatmasını isteyen Balta "Projelerini anlatsınlar. Şunu gönül rahatlığıyla söylüyorum. Bizim altı adayımız onların bir adayından daha iddialıdır. Eğer Büyükliman Bölgesi'nden iki milletvekili çıkacaksa bu iktidar partisinden çıkmalıdır. Bunu net olarak söylüyorum. Cumhuriyet tarihinde ilk defa iktidar partisinden seçilecek yerden iki milletvekili adayı var. Bu şansı Büyükliman çok iyi değerlendirecektir. Büyükliman Havzası'ndaki tüm insanlarımızdan destek bekliyoruz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Vakfıkebir Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title